måndag, november 03, 2014

Att trycka pengar gav ingen inflation i USA

De som förutsade att det skulle bli väldig inflation när Ben Bernanke började trycka pengar fick fel, Det blev 36 procent mera pengar men bara 11 procents inflation.

Nu avslutar USA:s centralbank Fed sin politik med kvantitativa lättnader (QE) eller som detta populärt kallas "att trycka pengar". Totalt har centralbanken sedan hösten 2008 skjutit till drygt 3 500 miljarder dollar (SvD). Detta skedde sedan finanskrisen blev akut efter konkursen för Lehman Brothers i september 2008.

Fed-chefen Ben Bernanke fick mycket kritik för tilltaget att "starta sedelpressarna" som dock inte innebar att det trycktes nya pengar rent fysiskt utan att Fed köpte stats- och bostadsobligationer för elektroniskt skapade pengar. Detta skulle leda till ohämmad inflation menade många. Det var inte bara fråga om att mera pengar direkt skapar högre priser utan en del befarade någon form av oklar kumulativ effekt som skulle leda till hyperinflation.

Hur gick det då? Vi har inte riktigt känslan av att USA råkat ut för någon extra inflation. Men de ekonomiska kommentatorerna, som kanske själva är anhängare av den enkla kvantitetsteorin, har varit obenägna att fästa uppmärksamheten på hur dåligt denna teori stämmer med verkligheten. Penningmängden sedan bottenläget i konjunkturen under andra kvartalet 2009 har ökat med 36 procent. Det motsvarar 6 procent om året. Här nedan visas ett diagram från Federal Reserve Economic Data (FRED) över måttet M2 som inkluderar allmänhetens inlåningskonton:


Har då konsumentpriserna stigit åtminstone bortåt 36 procent under dessa drygt fem år? I diagrammet nedan visas KPI i USA - observera att skalan är utdragen på höjden vilket försvårar en snabb visuell jämförelse:


Konsumentpriserna steg under perioden med organiserad "pengatryckning" från våren 2009 till idag (aug) med 11,4 procent. Det är drygt 2 procent om året. Perioden maj-02 till aug-07 steg priserna med 15,7 procent - alltså  med 38 procent snabbare takt trots att Fed inte tryckte pengar. Sambandet mellan sedelpressarna och inflationen är inte så kategoriskt som många förståsigpåare gjort gällande. En orsak till detta är naturligtvis att en del av de nya pengarna måste användas till den ökande transaktionsvolym som ökningen av penningmängden möjliggör. BNP visas i nedanstående diagram:


Från botten det andra kvartalet 2009 till andra kvartalet i år ökade BNP i USA med 11,5 procent.Det betyder att den nominella produktionen (PxT i bytesekvationen)sög upp ca 25 procentenheter av ökningen av penningmängden med 36 procent. Resten av pengarna åstadkom likväl ingen inflation eftersom pengarnas omloppshastighet med matematisk nödvändighet då sjönk.

Felet som alla trosvissa bedömare tycks ha gjort är att anta att en våldsam lågkonjunktur med finanskris inte påverkar pengarnas omsättningshastighet. Eftersom dennas utveckling är ytterst svårbedömd vid stora påfrestningar borde man avstå från att göra prognoser om stark inflation och rentav hyperinflation när centralbanken gör helt nödvändiga kvantitativa lättnader. Fed klarade att tillbakavisa sina kritiker men den europeiska ECB  lider av att inte våga (kunna?) göra det nödvändiga.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , intressant.se

Etiketter:

269 Comments:

At 03 november, 2014 09:58, Blogger Patrick Sellman said...

En fråga som är intressant i sammanhanget är hur stor del av de nya pengarna som kom ut i omsättning och vilket inflationsbegrepp används i USA? Räknas tillgångsmarknaderna in i inflationsbegreppet?

Hos oss talar man om de höga inflationsläget under 70-talet och hur förödande det var. När man sen jämför så har man tagit bort prisuppgångar på bl.a fastigheter i senare siffror." Oj vad låg inflationen blev plötsligt."

 
At 03 november, 2014 10:06, Anonymous m96 said...

Sjælvklart har det lbivit inflation.. pengarna har ju tagit vægen nånstans. Bara o kolla bostadspriser och børsen. Att man sen inte MÆTER den inflationen ær en helt annan sak.

 
At 03 november, 2014 12:01, Anonymous Neoliberal Agenda said...

Frågan är om man mäter inflation korrekt. Se tex. den här videon med Peter Schiff

www.youtube.com/watch?v=pwI3Nya5L9g

 
At 03 november, 2014 15:07, Blogger ekvationsteorin said...

Priserna på bostäder beror på ränteavdraget och slopad fastighetsskatt, låg ränta och lågt byggande, det har inget med mängden pengar att göra.
Slopat ränteavdrag och en jättehög fastighetsskatt skulle få ner huspriserna även om vi ökade pengarna med 20%

Ränteavdraget ska bort, fastighetsskatten ska införas om priserna ändå ökar för mycket förutsatt att det byggs lagom med bostäder.

Hur hadde våra bostadspriser utvecklats sedan 2008 om ränteavdraget inte funnits?
Priserna kanske skulle varit sunda nu.

Hur kan folk påstå att det är för mycket pengar som har orsakat överpriserna på bostäder?

 
At 03 november, 2014 15:38, Blogger ekvationsteorin said...

kvantitetsteorin är totalt felaktig ett rent bedrägeri.
Wiki
"Kvantitetsteorin är en penningteori som i sin enklaste form skrivs MV = PT. M betecknar penningmängden, V pengarnas omloppshastighet, P prisnivån och T den reala varuomsättningen (transaktionsvolymen). Teorin kan användas som utgångspunkt för allmänna betraktelser mellan penningmängd och prisnivå (inflation) i en ekonomi. Då tänker man sig att P betecknar det genomsnittliga priset på samtliga varor och tjänster som omsätts under en viss period. M betecknar då allmänhetens genomsnittliga kassahållning (sedlar, mynt m.m.). Teorin säger bland annat följande: Om pengarnas omloppshastighet är konstant och mängden varor och tjänster som säljs i ekonomin är konstant så ökar priserna (P) om penningmängden (M) ökar, det vill säga inflation inträffar."

Var är lönerna i ekvationen, löner är det som till stor del sätter priserna på varorna.
Sen krisen kom så har löneökningarna varit låga och då blir inflationen låg.
Hypotetiskt slutar vi att öka lönerna så får vi aldrig mer inflation även om vi ökar mängden pengar.
Företagen kan inte öka priserna när vi har en konkurrens som begränsar vinsterna, priserna kan bara öka tills det blir lönsamt att starta nya företag, och den inflationen är en engångsinflation.

Kvantitetsteorin förutsätter att lönerna ökar lika snabbt som pengarna då stämmer teorin men så sker inte i en djup ekonomisk kris där arbetarna står med mössa i handen.

Hur kan folk luras av en så felaktig teori?
Matematiskt så är den ett rent bedrägeri den är totalt felaktig och ingen kan försvara teorin.

Teorin har använts för att sälja guldmynt (inget fel med en sådan investering) och nu tror folk på det för att det har upprepats så många gånger att det har blivit till en sanning.

 
At 03 november, 2014 17:28, Blogger ekvationsteorin said...

Varför pratar inte dom som tror på kvantitesteorin om att vi nu måste trycka pengar när inflationen är för låg?

Om teorin var riktig så skulle vi nu behöva trycka pengar.

Med hög arbetslöshet och noll inflation så säger kvantitesteorin att ekonomin saknar pengar.

Dom som gapar och skriker högst om hyperinflation är dom som säljer guldinvesteringar (inget fel med investeringen) men dom förstör ekonomin med sina påhittade fantasier och falska försäljningsargument.

Danne var inte så tydlig med att pengar trycks hela tiden av banker tillsammans med riksbanken utan att vi får hyperinflation, nu har bankernas sedelpressen till företagslån upphört att trycka nya pengar i krisen.
Dannes förslag i förra inlägget kan ses som en normalisering av pengaskapandet och inte som någon renodlad sedelpress.

Problemet är att det verkar vara totalt omöjligt för folk att tänka själva, teorier som sprid på nätet om hyperinflation är så lätta att ta till sig att man inte behöver använda sin egna hjärna och då¨luras man totalt av deras försäljningspropaganda.

Om riksbanken berättade hur pengar skapas i vår ekonomi så skulle flera konspirationsteorier utplånas och hyperinflationsteorin försvinna.
När heltäckande information saknas om hur vår ekonomi fungerar så fyller folk i luckorna med egna teorier.

För ett tag sen så träffade jag en vanlig svensk företagare och jag sa att vi borde trycka pengar, han sa att vi då får hyperinflation, jag sa att vi alltid trycker pengar och det kan man läsa i statistik från SCB, han sa att det gör vi inte, kunskapen bland folket är dåligt.

 
At 03 november, 2014 20:39, Anonymous Anonym said...

Sedan 1995 har omloppshastigheten för pengar halverats i Sverige.

Spontant skulle man gissa att omloppshastigheten i USA har minskat med ungefär 20% under de aktuella 5 åren.

För mig utgör penningmängden en yttre begränsande faktor på inflationen, men den är inte att jämställa med inflation, men den på något sätt sätter ribban för den långsiktiga potentialen.

Som att om man ökar penningmängden och pengarna går rakt ut i ekonomin så kommer det att rendera i inflation, men om de fångas upp i tillgångspriser så kommer man över tiden att se att om omloppshastigheten är densamma då är det relativt bra korrelation mellan ökningen av penningmängden och inflationen.

 
At 03 november, 2014 20:55, Anonymous Per said...

Eftersom dennas utveckling är ytterst svårbedömd vid stora påfrestningar borde man avstå från att göra prognoser om stark inflation och rentav hyperinflation...

Är det månne det här brevet som åsyftas?

En av undertecknarna kommenterar här

Men de ekonomiska kommentatorerna, som kanske själva är anhängare av den enkla kvantitetsteorin, har varit obenägna att fästa uppmärksamheten på hur dåligt denna teori stämmer med verkligheten.

I grafen över M2 verkar ökningstakten vara rätt stabil sen 2007, så den grafen ger väl enligt kvantitetsteorin ingen anledning till att förvänta sig ökad inflationstakt?

 
At 03 november, 2014 22:35, Blogger ekvationsteorin said...

Kvantitesteorin är totalt felaktig ändå tror en del på teorin, att tänka själv är omöjligt.
Hypotetiskt vi fördubblar pengarna över natten och halverar lönerna, då sjunker priserna.
Vi halverar pengarna och fördubblar lönerna då stiger priserna.

Kvantitetsteorin har inte med löner i formeln teorin är ren dårskap.
Barn som kan lite matte begriper att teorin inte är sann men vuxna som har läst sagor om guldpengar kan inte se felen.

Teorin kan se riktig ut när vi har en ekonomi i balans då ger mer pengar en ökning av lönerna och då får vi inflation.
Kriser där kommer vi inte att få löneökningar av mer pengar och då ökar inte inflationen.

Löner måste öka hela tiden för att vi ska få löpande inflation, löneökningarna avgör inflationens storlek minus produktivitetsökningen.


Detta kan leda till ökad inflation, men inte hyperinflation.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6008555


Fri lönebildning är sjukdomen i dagens ekonomier inte fiatvalutan.
Med en förnuftig begränsning av lönebildningen så får löntagarna få ut välståndsökningen som reallöneökning och inflationstrycket blir lågt.

Helt fri lönebildning där ger mer pengar högre löner och mer pengar jagar samma varor till ett högre pris.
Begränsad lönebildning där ger mer pengar ingen direkt ökad lön och mer pengar kan efterfråga mer varor till samma pris.

Fri lönebildning kan aldrig fungera alla ekonomier har misslyckats när lönebildningen har varit fri, vänster höger spelar ingen roll.

Borg höll nere lönebildningen med arbetslinjen så bra att inflationen försvann, alt han hade behövt göra var trycka lite pengar som Danne sa.
Mer pengar kan efterfråga fler varor till samma pris, och då stiger efterfrågan och jobben ökar.

Fri lönebildning är roten till obalanser i ekonomin tillsammans med banker som skapar för mycket pengar i högkonjunkturer och för lite i lågkonjunkturer, i depressioner så drar dom in pengar credit crunch.

Kreditgivningen till sunda företagsinvesteringar står stilla nu, då måste staten spendera pengar på infrastrukturen så företagen får mer att göra.

 
At 04 november, 2014 12:50, Anonymous m96 said...

ekvationsteorin:
Finns det inga pengar så finns det inga pengar att buda med.. ->lægre priser.

 
At 04 november, 2014 15:04, Blogger ekvationsteorin said...

m96
Var finns företagskalkylen med i ditt resonemang?
Företagen har fasta kostnader och vinsterna begränsas av konkurrensen.

Kvantitetsteorin är påhittad för att lura folk.
Löner är inte med därför är teorin trams.
Fri prissättning innebär inte att företagen kan sätta vilka priser som helst, för låga priser är konkurs och höga innebär att fler företag startas och sen blir priset omöjligt att ta ut av kunden.

Med en viss lönsamhet som kan ses som en konstant så blir priserna faktiskt reglerade.
Pengar kan inte styra priserna mer än marginellt.
Lönerna styr priserna på lång sikt.
Mer pengar får fart på ekonomin och det kan leda till löneökningar då ökar priserna och köpkraften minskar till samma köpkraft som fans för pengarna ökade, kvar är bara inflationen.

När det är en kris med hög arbetslöshet långt över NAIRU så kan man trycka pengar utan att lönerna rusar, då stimuleras ekonomin.

Varför har vi fri lönebildning?
Löneökningar är meningslösa, ökar vi inte lönerna så sjunker priserna, reallönen ökar när lönerna minskar.
Med en myndighet som sätter upp gränser för centrala löneökningar ex en riksbank så kan inflationen styras och riksbanken kan låta mer pengar cirkulera i ekonomin.
Var finns dom stora tänkarna?

Var är tänkarna bakom den österrikiska skolan, varför kan dom inte se att den fria lönebildningen är problemet och inte fiatvalutan?

 
At 05 november, 2014 13:56, Anonymous m96 said...

ekvationsteorin: Om det skapas nya pengar att buda på bostæder med hela tiden så ær det sjælvklart att priserna stiger... Du kan itne buda med pengar som inte finns. Det ær en naturlag som står øver alla eventuella eknomiska påhittade lagar :) 97% av alla pengar ær skulder. Vad tror du hænder om man tar bort dessa? Sjælvklart kommer inte en skokartong att KUNNA kosta flera miljoner. Før pengarna till det existerar inte. Då sjunker priserna. Mer pengar ær bra om produktionskapaciteten inte utnyttjas till fullo redan.. och vi inte anvænder allt av jordens resurser redan. Annars inte. Problemet idag ær ju dock att så fort penningmængden ska økas så sker det som skuld. Finns ingen anledning att skapa pengarna som skuld till bankerna. De har inte gjort ett skit av værde i produktionen av nåt som helst.

 
At 05 november, 2014 19:33, Blogger ekvationsteorin said...

Varför är det så svårt att tänka?
Danne sa i förra inlägget att staten skulle få nya pengar, inte bostadsköpare,
och räntan skulle inte sänkts.

Avveckla ränteavdraget och höj fastighetsskatten tills priserna slutar att öka.
Då ökar inte priserna med mer pengar.

Naturlagen säger att du och guldförsäljarna har fel.
http://nationalekonomi.blogspot.com/2012/04/en-matematisk-omojlighet.html
Danne såg ögonblickligen att det var omöjligt men guldbaggar är förblindade av guld så dom inte kan tänka själva.

"Problemet idag ær ju dock att så fort penningmængden ska økas så sker det som skuld"
Läs föregående inlägg Dannes en gång till han sa att riksbanken skulle köpa upp statspapper, steriliseras obligationerna så blir det skuldfria pengar.

Hur kan människor vara så dumma att dom tror att en ökning av pengarna med 2% guldknuten valuta fungerar om statsministerns lön ökar med 3%.
Jorden är platt skriker guldförsäljarna och folket tror på dom.

Det svåraste en människa kan göra är att tänka själv.

 
At 07 november, 2014 10:01, Anonymous m96 said...

ekvationsteorin: Staten skulle kunna få pengar på det sættet, visst.. Problemet ær bara att de också har en tendens att sløsa bort pengar på alla møjliga dumheter..
Det enda jag sagt ær att hittills har pengarna bara gått till bostadskøpare och finansindustrin.. vilket orsakat inflation i vissa tillgångspriser. Dæremot behøver det inte bli inflation om pengarna går till "rætt" grejer. Vældigt lite av pengarna har gått till nåt produktivt. Men ni menar att staten ska stå før en massa investeringar och planera vart pengarna ska gå?

 
At 07 november, 2014 14:34, Blogger ekvationsteorin said...

"Problemet ær bara att de också har en tendens att sløsa bort pengar på alla møjliga dumheter.."
Har dom slösat bort pengar på järnvägsunderhåll?

Riksbanken ska köpa upp statsobligationer som är öronmärkta till infrastruktur.
Inte en krona går då till bostäder aktier.
Endast staten kan styra infrastrukturen, staten kan anlita privata företag till reparationerna.

Mer pengar med samma löner kan efterfråga fler varor till samma pris, är det så omöjligt att förstå?


Vi måste ta bort den fria lönebildningen för det är bara ren mänsklig dumhet, lönerna ökar tills arbetslösheten stoppar ytterligare löneökningar, vi får en kronisk arbetslöshet.

Med begränsad lönebildning så kan riksbanken låta mer pengar cirkulera i ekonomin utan inflation, då efterfrågar dom extra pengarna fler varor till samma pris, arbetslösheten blir låg.

Med fri lönebildning så kan inte ekonomin fungera, hypotetiskt vi ger alla personer 10000kr, då ökar lönerna och vi får bara inflation.
Med begränsad lönebildning så ökar inte lönerna och dom nya pengarna efterfrågar fler varor till samma pris.

Den österrikiska skolan har fel det är inte pengarna som ska begränsas det är lönerna.

Om vi trycker pengar och vi får 2% inflation och tåg som går på vintern och all infrastruktur fungerar är det en katastrof?

 
At 07 november, 2014 14:59, Blogger ekvationsteorin said...

Det svåraste en människa kan göra är att tänka själv.
Folk tror att det finns för mycket pengar bara för att bostadspriserna stiger, att priserna stiger på grund av ränteavdraget slopad fastighetsskatt, lågt byggande, låg ränta går inte att ta in för det kräver att man tänker.

Vi kan öka pengarna med 10% ge staten pengarna och sen ta bort ränteavdraget och ha en rörlig fastighetsskatt så priserna håls konstanta.

Minska pengarna med 10% öka ränteavdraget till 90% då stiger bostadspriserna.

Aktier kan beskattas så dom inte ökar orealistiskt mycket om vi vill.

Med noll inflation så är det inte för mycket pengar i ekonomin det är bara ränteavdraget som ökar bostadspriserna.

En fråga som kräver tankekraft, vad händer om vi ökar pengarna med samma löner?

 
At 07 november, 2014 20:36, Anonymous Anonym said...

Jag kan inte påstå att jag är särskilt imponerad av debattörernas grundläggande kunskaper.

Gäller inte den som innehar bloggen utan kommentarerna.

 
At 08 november, 2014 14:35, Blogger ekvationsteorin said...

20:36
"Hur kan människor vara så dumma att dom tror att en ökning av pengarna med 2% guldknuten valuta fungerar om statsministerns lön ökar med 3%."
Är det detta som är fel?
Dom som skriker högst om hyperinflation gör det bara för att sälja sina guldmynt, och dom påstår att man kan öka lönerna mer än penningmängden.
http://nationalekonomi.blogspot.com/2012/04/en-matematisk-omojlighet.html
Detta är rätt men guldbaggar förnekar det.
Ekonomiska teorier skrivs av särintressen för att berika sig själva.

jag har inget emot dom som säljer investeringar i guldmynt det är bara deras falska argument som jag inte gillar.

 
At 10 november, 2014 13:26, Anonymous m96 said...

ekvationsteorin: Jærnvægsunderhåll ser jag inte som sløseri.. utan jag pratar just om sløseri. Inte jærnvægsunderhåll. Værre byråkrati æn statens finns icke. Sen brukar inte planekonomi fungera nåt særskilt.. pga att det ær før många parametrar att ta hænsyn till.
Det finns naturligtvis flera sætt att stoppa bostadspriserna på.. men ger man inte ut lån till dessa så kommer de inte att KUNNA stiga. Att det finns mkt pengar i cirkulation beror till stor del på att lån givits ut till bostæder. Minst 40% av befintlig penningmængd skulle jag tro. Kanske mer, har inte siffrorna i huvet. Det har skapat rejæl inflation i bostadspriser. Men sjælvfallet finns det fler sætt att begrænsa det på. Sen ær det inte nødvændigtvis ett sjælvændamål att folk ska konsumera så mkt som møjligt.. Ser man det ændå som ett sjælvændmål så ska det finnas så mkt pengar så att produktionskapaciteten utnyttjas maximalt. Eller snarare att førdelningen av pengarna ska vara optimal. Men det ær lættare sagt æn gjort.

 
At 10 november, 2014 19:40, Blogger ekvationsteorin said...

"ger man inte ut lån till dessa så kommer de inte att KUNNA stiga. "
Slutar vi att ge ut krediter så slutar pengarna att öka och då är ekonomin döende.
Den matematiska omöjligheten inträffar.
http://nationalekonomi.blogspot.com/2012/04/en-matematisk-omojlighet.html
Förstår man inte mattelagar då förstår man inget i nationalekonomin.
Det svåraste en människa kan göra är att tänka själv.

 
At 11 november, 2014 12:04, Anonymous m96 said...

ekvationsteorin:
Hela poængen ær VILKA krediter man ger ut. Man ska inte expandera penningmængden genom att ge ut krediter till befintliga ting som bostæder. Det ger endast inflation. Det ær det jag øfrsøker førklara. Krediter ska ges till produktiva ting som tex en fabrik. Att penningmængden måste øka beror på att pengarna ackumuleras på olika stællen. Delvis pga systemets utformning. Utøver det finns inget sjælvændamål med att penningmængden ska øka hela tiden.

 
At 11 november, 2014 19:50, Blogger ekvationsteorin said...

"Utøver det finns inget sjælvændamål med att penningmængden ska øka hela tiden."
När lönerna ökar och inflationsmålet är 2% så måste pengarna öka eller så dör ekonomin.
Det är skrivet i sten.
http://nationalekonomi.blogspot.com/2012/04/en-matematisk-omojlighet.html
Att det är olämpligt att skapa pengar till bostadsbubblor är sant men vi måste skapa pengar eller så dör ekonomin.
Dannes förra inlägg gav en lösning, riksbanken köper upp statsobligationer.
Kommer industrin igång så efterfrågar dom krediter och dom nya pengarna går till vettiga saker.

Att vi inte ska öka pengarna är påhittat av guldbaggar för att dom ska sälja sina guldpengar.
QE ger hyperinflation köp vårt guld.
Dom som inte förstår nationalekonomi kan gå på försäljningsargumentet.

Den österrikisk skolans riktiga förespråkare vill inte öka lönerna nämnvärt och inflationsmålet ska sänkas, men många tror att guldpengar fungerar med dagens löneökningar och inflationsmål, det är matematiskt totalt omöjligt.

Guldpengar kräver nästan noll löneökningar och nästan noll inflation för att det rent teoretiskt ska kunna fungera, den som inte förstår det måste läsa om matematiken vi får lära oss i skolan.

 
At 12 november, 2014 10:26, Anonymous m96 said...

Sjælvklart måste penningmængden øka om lønerna økar..
Men økar man inte penningmængden så KAN inte lønerna øka. Dæremot om inte priserna stiger utan istællet sjunker.. vilket de borde gøra så længe teknikutvecklingen går framåt.. så behøver inte lønerna øka heller. Problemet ær dock fortfarande att pengar lær ackumuleras hos vissa och drænera resten av ekonomin på dem.
Guld skulle kunna fungera som ett sætt att spara sig undan inflation. Staten skulle kunna garantera att man alltid kan væxla guld mot pengar till ett værde som divideras med totala penningmængden på nåt sætt. Det finns dock inget intresse från høgre ort i att folk sparar eller kommer undan inflationen med statens hjælp så det lær inte ske.
Sen skulle det ændå inte gå att anvænda guld som betalningsmedel av rent fysiska skæl. Det kommer bli elektroniska skuldsedlar likførbannat och då ær man ændå tillbaks i samma situation som innan.. att privatbankerna skapar skulder på det ursprungliga betalningsmedlet.. som folk då børjar anvænda som fullgott betalningsmedel.

 
At 16 november, 2014 23:11, Anonymous Per said...

Danne,

.Perioden maj-02 till aug-07 steg priserna med 15,7 procent - alltså med 38 procent snabbare takt trots att Fed inte tryckte pengar.

Det är väl ganska ointressant vem som trycker pengarna när det gäller kvantitetsteorin? (centralbanken eller de "vanliga" bankerna). Under första perioden ökade M2 med knappt 34% och under den senare med knappt 37%. Att sen jämföra med KPI är väl inte helt klockrent även om det är legio (det finns ju många mer priser än bara konsumentpriser)

 
At 17 november, 2014 00:43, Anonymous Anonym said...

Per
om vi aldrig ökar lönerna så får vi deflation även om vi fördubblar alla pengar som finns.
kvantitesteorin är båg.
Den österrikiska skolan har fel om pengar.

Vem har sagt att vi ska ha fri lönebildning?
Alliansens arbetslinje avskaffade delvis den fria lönebildningen.
ekvis

 
At 26 november, 2014 14:02, Anonymous Anonym said...

Avsluta dina ekonomiska bekymmer idag: Jag kan nu ler med på grund av denna Gud fruktar man fick jag ett lån på $35.000 och två av mina kolleger har också fått lån från denne man utan problem. Jag råder dig att inte välja fel person om du faktiskt använder för en kontant lån för ditt projekt och alla andra. Jag publicerar det här meddelandet eftersom Daniel James gjorde jag känner mig välsignad och lycklig. Det är genom vän jag träffa denna ärliga och generös Gud fruktar man som hjälpte mig att få detta lån, du behövde ekonomisk hjälp, du har fastnat, inte tillgång till bankkredit, eller inte har nytta av en bank, måste du finansiera din konstruktion, fastighetsutveckling, skapa din egen verksamhet upp din personliga affärer, du har sett och behöver tjäna pengar, en dålig kredit eller behöver pengar för att betala räkningar eller skulder. så jag råder dig ute att vänligen kontakta. Email:swiftcreditplc@yahoo.com eller swiftcreditplc@gmail.com kontakta honom mer, vara tydlig och ärlig.

 
At 06 december, 2014 00:55, Blogger ekvationsteorin said...

"Löneökningarna har stannat av"
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6038100

Därför blev det ingen hyperinflation, definitionen av hyperinflation är att pengarna och lönerna ökar vare månad i en ohållbar takt.

Om bara pengarna ökar och inte lönerna så stimuleras ekonomin.
USA tryckte långt mer pengar än lönerna ökade därför går det nu bra för USA.

"Rally för nya jobb i USA i november"
http://www.svd.se/naringsliv/rally-for-nya-jobb-i-usa-i-november_4167053.svd
Var är hyperinflationen som alla gapade och skrek om?
USA når nästan upp till 2% inflation medelvärde.
Nästan nere på normal arbetslöshet.
På väg mot en högkonjunktur.

Borg misslyckades totalt med den ekonomiska politiken han skulle gjort som USA tryckt pengar.

 
At 08 december, 2014 06:59, Blogger ROD ALFRED said...

Lån erbjudande på 3% ränta, gäller nu om intresse finns. Kontakta oss idag på fred112.peterson@gmail.com eller fredpetersonworldloan@yahoo.com.

 
At 11 januari, 2015 05:11, Blogger Unknown said...

NYTT ÅR LÅN! NYTT ÅR LÅN !! NYTT ÅR LÅN !!!
  Hej, Lånesökande välkomnar vi dig till en privat Legitima Loan Company som är böjd på att frigöra rikedom och utrota stress och fattigdom.
Finansiering Property kan ofta vara en riktig utmaning - tidskrävande, frustrerande, dyrt - utan tillgång till de rätta kontakterna och kompetens att tillämpa rätt inställning. Här är de goda nyheterna vi erbjuder alla typer s lån på något sätt du önskar det. I allt vi gör, vi tillämpar "K.I.S.S." formel - eftersom vi tror på "Hålla det suveränt enkelt". Vår verksamhet är helt enkelt hjälpa Property Developers, Property Investors, aktiebolag och lokala företag få den finansiering de behöver, snabbt, effektivt, om de allra bästa villkor och räntor 1,5%. Från över hela marknaden, oavsett om det är brittiska DEVELOPMENT FINANCE - övergångsfinansiering - KOMMERSIELLA Fastighetsinteckningar - köp låta PORTFOLIO LÅN, etc. Vi kommer att erbjuda de rätta finansieringsarrangemangen så att våra kunder att växa och blomstra genom att uppnå ett eller flera av de tre affärs fundamenta:
Kontakta oss idag via E-post {} sarahmantiwongloanhome@gmail.com eller sarahmantiwongfinancialsolution@yahoomail.com.

 
At 07 februari, 2015 05:38, Anonymous Anonym said...

Hallå

Ansök om en snabb och bekväm lån för att betala av räkningar och att starta en ny finansiering dina projekt på ett billigast ränta på 3%. Inte att kontakta oss idag via: credithome@blumail.org med lånebeloppet behövs som vår lägsta låneerbjudande är 1,000.00 till något val av lånebeloppet. Jag är certifierad, registrerad och legit långivare. Du kan kontakta mig idag om du är intresserad av att få ett lån från oss ...

Lån Sökande Detaljer

(1) fullständiga namn:
(2) mängd som behövs som lån:
(3) Lån varaktighet:
(4) Telefonnummer:
(5) Land:
(6) Stat / provins:

OBS: Alla svar ska skickas till: credithome@blumail.org för snabb bearbetning.
Tack

Herr Elijah Roland

 
At 20 december, 2015 17:55, Blogger rose said...

DIREKT SERVICE ONLINE FIRM
HUVUDKONTOR --- Richmond Road, Worthing, Storbritannien
E-post - [directserviceonlinefirm@gmail.com]
-------------------------------------------------- -------------------------
  Vi ger ut lån från intervallet $ 1.000 till $ 90,000,000.at intresse
2% ränta.

Intresserade kunder bör vänligen fylla vårt formulär nedan-

NAMN--------------
LAND-----------
ADRESS--------------
Lånebeloppet BEHÖVS -------
SYFTET MED LÅN ------------
SCAN och bifoga din identitet CARD--
OFFICE / hemtelefonnummer -----------
KÖN---------------------------

Vårt företag utskick kontaktlådan är
via-[directserviceonlinefirm@gmail.com]

ROSE WILLIAMS
E-post - [directserviceonlinefirm@gmail.com]
DIREKT SERVICE ONLINE FIRM

 
At 15 januari, 2016 10:47, Blogger rose said...

DIREKT SERVICE ONLINE FIRM
HUVUDKONTOR --- Richmond Road, Worthing, Storbritannien
E-post - [directserviceonlinefirm@gmail.com]
-------------------------------------------------- ------------------------- Vi ger ut lån från intervallet $ 1.000 till $ 90,000,000.at intresse
2% ränta.
Intresserade kunder bör vänligen fylla vårt formulär nedan-
NAMN--------------
LAND-----------
ADRESS--------------
Lånebeloppet BEHÖVS -------
SYFTET MED LÅN ------------
SCAN och bifoga din identitet CARD--
OFFICE / hemtelefonnummer -----------
KÖN---------------------------
Vårt företag utskick kontaktlådan är
via-[direkt service onlinefirm@gmail.com]
ROSE WILLIAMS
E-post - [directserviceonlinefirm@gmail.com]
DIREKT SERVICE ONLINE FIRM

 
At 27 januari, 2016 10:38, Blogger George Clydesdale said...

Welcome To George Clydesdale Loan Service….

Are you a business man or woman? Are you in any financial mess or do you need funds to start up your own business? Do you need a loan to start a nice Small Scale and medium business? Do you have a low credit score and you are finding it hard to obtain capital loan from local banks and other financial institutes?.

Our loans Are well insured for maximum security is our priority, Our leading goal is to help you get the service you deserve, Our program is the quickest way to get what you need in a snap. Reduce your payments to ease the strain on your monthly expenses. Gain flexibility with which you can use for any purpose – from vacations, to education, to unique purchases

We offer a wide range of financial services which includes: Business Planning, Commercial and Development Finance, Properties and Mortgages, Debt Consolidation Loans, Business Loans, Private loans, Home Refinancing Loans with low interest rate @3% per annul for individuals, companies and corporate bodies. Get the best for your family and own your dream home as well with our General Loan scheme.

Interested applicants should Contact us via email: {clydesdaleloancompany@yahoo.com or clydesdaleloancooperation@hotmail.com} or Tel: +1(347) 708-8926

So we await to hear from you soon.
Thanks for your cooperation
George Clydesdale...

 
At 11 juni, 2016 17:38, Blogger martins said...

Get a Loan Today At 3% Interest Rate, contact us at:davidloans760@gmail.com

Welcome to DAVID JAMES Loan Company, This is a legit loan Company, formed to help individuals who are in need of financial crises and help the achieve their goals in life.

Available Loans we offer are,

1. Personal Loans (Secure and Unsecured)
2. Business Loans (Secure and Unsecured)
3. Combination Loan
4. Consolidation Loan And Many More:

Interested clients should please send request to our email for application form and terms. Try and see for your self, our wonderful services that does not exceed Working days for loan processing and just only (1)hour 35 minutes of loan Transfer.

EMAIL---[ davidloans760@gmail.com ]

Warm Regard

 
At 29 oktober, 2016 21:24, Blogger John Robert said...

Hej, jag heter John, ett privat lån långivare som ger lån möjlighet liv.
Du behöver en akut lån för att rensa dina skulder eller behöver ett hem kapital lån för att förbättra ditt företag? Har du fått avslag av banker och andra finansiella institutioner? Behöver en konsolidering lån eller en inteckning? Vart vi är här för att göra alla dina ekonomiska bekymmer ett minne blott. Vi betalar pengar för människor som behöver ekonomiskt stöd, som har en dålig kredit eller behöver pengar för att betala räkningar, att investera i verksamheten i en takt av 2% .I vill använda detta medium för att informera om att vi ge tillförlitlig och förmånstagare assistans och de kommer att vara villiga att erbjuda dig ett loan.So maila oss idag mrjohnrobertloanfirm@gmail.com

 
At 22 december, 2016 10:50, Blogger chenmeinv0 said...

louis vuitton outlet stores
moncler sale
hermes scarf
oakley sunglasses outlet
jordan femme pas cher
ugg boots uk
nike roshe run 3
montblanc pen
oakley sunglasses
celine handbags
2016.12.22xukaimin

 
At 04 januari, 2017 08:20, Blogger funloanfirm said...

Hello, My name is Mrs Charles Mercy. I live in New York and i am a happy woman today? I told my self that any Loan lender that could change my Life and that of my family, i will refer any person that is looking for loan to Them. If you are in need of loan and you are 100% sure to pay back the loan please contact them, They are European helping loan seekers get loan with easy steps, please tell the loan agents that Mrs Charles Mercy referred you to them. contact via E_mail: Mohamedsalah@muslim.com

 
At 16 januari, 2017 18:24, Blogger Grace Loredana said...

Om du är intresserad av att få ett lån sedan vänligt skriva oss med lånebehov. Vänligen kontakta oss för mer information: g.loredana480@gmail.com

Med vänliga hälsningar,
Mrs Grace Loredana

 
At 28 augusti, 2017 11:37, Anonymous Anonym said...

Letar du efter en företagsfinansiering, personlig ekonomi, inteckningar, billån, studentkontanter, skuldkonsolideringskontanter, osäkra kontanter, riskkapital mm ... Du är på rätt ställe, kontakta oss nu för mer information.

Dina namn:
Ditt land :
Din adress :
Telefonnummer
Månadsinkomst :
Lånets längd:
Lånebelopp :

E-post: lindaloanfirn1111@gmail.com

 
At 28 augusti, 2017 11:38, Anonymous Anonym said...

Letar du efter en företagsfinansiering, personlig ekonomi, inteckningar, billån, studentkontanter, skuldkonsolideringskontanter, osäkra kontanter, riskkapital mm ... Du är på rätt ställe, kontakta oss nu för mer information.

Dina namn:
Ditt land :
Din adress :
Telefonnummer
Månadsinkomst :
Lånets längd:
Lånebelopp :

E-post: lindaloanfirn1111@gmail.com !!!

 
At 27 september, 2017 21:08, Anonymous Anonym said...

How I Got My Loan From A Genuine And Reliable Loan Company

My name is Mrs RODNEY BRITTANY NICOLE. I live in United State Of America working here I am from Philippines and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my Company and my Family situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $300,000,00 and was scammed by those fraudulent lenders and a friend introduce me to MR IBRAHIM MUSA,and he lend me the loan without any stress,you can contact him at (powerfinance7@gmail.com)

LOAN APPLICATION FORM
**********************
Your full name:
Country/State:
Loan Amount:
Duration
Phone:
Monthly income:
Occupation:

Awaiting your swift response.
May Allah bless you.
IBRAHIM MUSA
power Financial Service Pvt.
Contact Him At :powerfinance7@gmail.com
WhatsApp Number +919717357946

 
At 31 oktober, 2017 00:53, Blogger loan agency said...

Jag är en privat långivare och Investor, Behöver du ett legitimt, ärligt, ansett och snabbt lån? Jag kan hjälpa dig med 100% garanti lån, jag erbjuder affärer och individuellt lån, Mer också vi finansierar alla slags projekt. För mer information kontakta oss på: percivalhessloanfinance@gmail.com

Vänliga hälsningar

 
At 19 december, 2017 04:52, Blogger Elena Nino said...

Kära lån sökare !!!

Du i några ekonomiska svårigheter? Vill du starta ditt eget företag? Lånet bolaget bildades av människorättsorganisationer runt om i världen med det enda syftet att hjälpa de fattiga och människor med ekonomiska svårigheter i livet. Om du vill ansöka om lån, kom tillbaka till oss med informationen nedan e-post: g.marius95@hotmail.com

Namn:
Lånebelopp som krävs:
Lånets längd:
Mobilnummer:

Tack och gud välsigne
FÖRTROENDE
Marius

 
At 04 januari, 2018 13:49, Blogger Unknown said...

Ansök om ett snabbt och bekvämt lån för att betala av räkningar och att starta en ny finansiering dina projekt till en billigaste ränta på 2%. Kontakta oss idag via: elijahloanfirm@outlook.com med lånebelopp som behövs eftersom vårt lägsta lånbjudande är 1 000,00 till valfri lånebelopp. Jag är certifierad, registrerad och legit långivare. Du kan kontakta mig idag om du är intresserad av att få det här lånet, kontakta mig för mer information om låneprocessen, behandla lånevillkoren och hur lånet överförs till dig. Jag behöver ditt brådskande svar om du är intresserad.

 
At 22 januari, 2018 00:27, Blogger HERMAN ANNE said...

Hej alla

Hur jag fick mitt önskade lånebelopp från ett pålitligt lånföretag (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM)

jag heter anne en ensamstående mor till 2 barn är från TYSKLAND är
här för att berätta för alla hur mr REMY FINK hjälper mig med ett lån på
20000 EURO för att betala min skuld och starta ett nytt företag Gud
välsigne REMY FINK låneföretaget får jag mitt lån inom de följande
12HOuRS utan dröjsmål emaill honom nu om du behöver några typer av lån (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM)

Gud välsigne REMY FINK

 
At 07 februari, 2018 09:14, Blogger klay thompson said...

Är du en affärsman eller kvinna? Är du i någon ekonomisk röra Vill du ha ett lån för att starta en fin liten skala och medelstora företag? Har du en låg kredit värdering och det är svårt att få kapitallån från lokala banker och andra finansiella institut ?. Intresserade sökande bör kontakta oss via email: trustfunds804@outlook.com och trsutfunds224@gmail.com

 
At 25 februari, 2018 19:19, Anonymous mortage home said...

Wow! Jag kan fortfarande inte tro att jag är avstängd och också sätter upp ett litet företag och till och med fick jag själv en ny lastbil. Jag kan inte tacka dig tillräckligt mortageservice@outlook.com för det söta och trevliga lånet du gav mig tidigare och nu skulle jag se till att jag säger hela ordet om din generositet och vänlighet mot behoven. Jag kommer också att hänvisa många vänner och familjemedlemmar till dig och jag vet att de kommer att få den bästa servicen någonsin. Om du behöver ett lån med bra ränta och bra service, kontakta john via mortageservice@outlook.com

 
At 28 februari, 2018 07:09, Blogger Unknown said...

Detta är Oceanic-Finance Vi erbjuder lån till privatpersoner och företag runt om i världen, vi är registrerade och licensierade lånföretag, behöver du ett lån för att betala dina räkningar? behöver du ett lån för att starta verksamhet? behöver du ett lån för att köpa en lägenhet? Vi erbjuder alla typer av lån, om du är intresserad av att få ett lån av något slag. E-post: Oceanicfinance113@gmail.com eller whats-app: +1(267)725-7570

 
At 12 mars, 2018 00:18, Blogger Evenly Russell said...

Vi är här i Tyskland så att du är stressig
fyll i formuläret nedan och få ett snabbt lån idag

Vi erbjuder lån för affärer eller privata ändamål, med en räntesats om 3%.
Om så är fallet, maila med följande information
* Fullständiga namn: .................................
* Obligatoriskt lån: ..............
* Längd: ............................
* Land: ......................................
* Telefon: ...................................
* Ockupation: ...............................
* Månadsinkomst: ........................
Din tillfredsställelse och ekonomisk framgång är vårt mål
EMAIL :: elizabethmorganhelpss@gmail.com
Var snabb och jag hoppas att du kan lita på våra tjänster

 
At 25 mars, 2018 18:35, Blogger Saint Millier said...

Behöver du ett lån för att betala dina räkningar? behöver du ett lån för att starta verksamhet? Vi erbjuder alla typer av lån, om du är intresserad av att få ett lån av något slag. E-post: kfcfinancialhome@hotmail.com

 
At 27 mars, 2018 07:25, Blogger Unknown said...

Hej Alla, behöver du ett lån? Söker du pengar för att betala av krediter och skulder? Vi erbjuder lån utan kreditkontroll, ingen säkerhet, enkla steg, snabb finansiering och låg ränta på 3%. Kontakta oss idag via e-post: Oceanicfinance113@gmail.com

 
At 29 mars, 2018 12:58, Blogger Unknown said...

Välkommen till Standard Finance Loan Company)
     Vi är finansiella lån Företag som kan erbjuda dig snabbt lån av något slag till både personer och företag med en låg räntesats på bara 2%, Du kan ansöka även med dålig eller bra kredit. Våra önskade lån börjar från (Fem tusen dollar) minimum till ett maximum (ett hundra miljoner dollar), snabbt godkännande utan förseningar eller problem. Maila oss nu på (STANDARDFINANCE07@GMAIL.COM) för mer info ok.

Ansökningsblankett:
Namn:
Land:
Stat:
Sex:
Siffra:
Belopp:
Varaktighet:

      Jag vill att du ska veta att detta företag är ett standardföretag som kan erbjuda dig lån utan förseningar, kontaktinformation: (STANDARDFINANCE07@GMAIL.COM) (+ 1-631-858-4522.
Tack
Standard.

 
At 31 mars, 2018 05:22, Blogger Unknown said...

Behöver låna av någon anledning?
Behöver du brådskande pengar?
Behöver du ett hem?
vill ha kapital till ditt företag?

Vi erbjuder finansiella tjänster på bara 2% och våra tjänster är mycket tillförlitliga, vänligen kontakta oss nu på Europafunding@gmail.com och få dina lån idag.

 
At 03 april, 2018 02:39, Blogger MR LUIS CARLOS said...

Behöver du en lån om det gäller nu.

Vi erbjuder lån och finansiella tjänster av alla slag. Vårt lån varierar från företag till personliga lån eller långa eller korta villkor med gynnsamma räntor (2%). Vår låneprocess är väldigt snabb och pålitlig med garantier. För mer information om våra tjänster, besök oss på vår email; ( Luiscarlosfinance@outlook.com ) snälla låt oss veta hur mycket lån du behöver och vill ha lånets varaktighet. Vi hoppas att höra från dig. Du kan skicka ett meddelande till e-postadressen nedan. Luiscarlosfinance@outlook.com

OBS! Alla e-postmeddelanden ska skickas till: Luiscarlosfinance@outlook.com

 
At 06 april, 2018 11:42, Blogger LOAN AT IT BEST said...

God dag, om du är intresserad av att få ett genuint lån för ditt företag eller för betalning av dina skulder och räkningar, vänligen kontakta jackballard396@gmail.com och du får ett lån med en billig procentandel.
För mer information kontakta jackballard396@gmail.com eller whatsapp +14243655441

Tack

 
At 07 april, 2018 10:50, Anonymous Anonym said...

Pernah mendaftar tetapi saya harus bayar biaya untuk jaminan atau apa... Saya tidak punya uang akhirnya saya tidak jadi pinjam. Saya betul-betul membutuhkan

 
At 07 april, 2018 14:37, Blogger LOAN AT IT BEST said...

God dag, om du är intresserad av att få ett genuint lån för ditt företag eller för betalning av dina skulder och räkningar, vänligen kontakta jackballard396@gmail.com och du får ett lån med en billig procentandel.
För mer information kontakta jackballard396@gmail.com eller whatsapp +14243655441

Tack

 
At 10 april, 2018 18:51, Anonymous Mrs Rose Mary said...

Hallå

Vi är företagsorganisation som är bildad för att hjälpa människor som behöver hjälp, till exempel ekonomisk hjälp. Så om du går igenom ekonomiska svårigheter eller om du har någon ekonomisk röra, och du behöver pengar för att starta ditt eget företag, eller behöver du lån till lösa din skuld eller betala dina räkningar, starta ett trevligt företag, eller det är svårt att få lån från lokala banker, kontakta oss idag via e-post: mrsrosemary4444@hotmail.com Jag är villig att låna ut lån med räntesatsen av 3%, Vi erbjuder lån till kommersiella och privata organ som sträcker sig från 3 000 till högst 8 000 000,00 inom perioderna 1 till 25 år. Vi erbjuder lån till låg ränta och utan kreditkontroll erbjuder vi Personliga lån, skuldkonsolideringslån , riskkapital, affärslån, utbildningslån, bostadslån eller "lån av någon anledning! Men Vår metod ger dig chansen att ange hur mycket lån som behövs och även den tid du har råd med,


LÄRARE INFORMATION.
Era namn................
Ditt land............
Din delstat...............
Din stad................
Din adress ................
Ditt yrke ..............
Din civilstånd .........
Ålder......................
Sex.........................
Telefonnummer...............
Månadsinkomst. ..............
Närmast anhörig.................
Lånebelopp.....................
Lånets längd .....................
Syftet med lånet ...................
Har du använt innan ............


Tack för din förståelse för din kontakt som vi väntar

Hälsningar
Förvaltning
E-post: mrsrosemary4444@hotmail.com

 
At 11 april, 2018 06:09, Blogger Unknown said...

God dag,

Det här är att informera allmänheten om att vi för närvarande ger lån till en låg räntesats på 1,50%. Om du är intresserad av att söka ett lån, vänligen kontakta oss nedan. För mer information kontakta oss nu via: MORISLOANCOMPANY1@GMAIL.COM ------ 1631858455.

 
At 12 april, 2018 10:39, Blogger Avant Credit said...

Hallå

Behöver du ett lån för ett personligt ändamål eller för dina affärsbehov? Här är goda nyheter för dig. Du är på rätt ställe. Vi har kapacitet att erbjuda företag och personliga lån / lån till företag och privatpersoner till en räntesats om 3%.

E-post: avantcworld@gmail.com

karim

Få dagens överkomliga lån
garanterat lån erbjudande

 
At 23 april, 2018 05:43, Blogger Eric financee said...

God dag,
Letar du efter ett lån brådskande? Vill du lösa dina räkningar och köpobjekt (Investeringslån) / Byggnadslån? Jag kan garantera dig 24 timmars lån godkännande.
Vi är ett världsklass Investeringsföretag som erbjuder alla typer av finansiella tjänster med flexibla återbetalningsvillkor och ett aktuellt stängningsschema.
Kontakta oss via e-post för detaljerad information. Email- ericfinancee@gmail.com
Tack.

 
At 24 april, 2018 02:00, Blogger MR LARRY ELLISON said...

Behöver du ett äkta lån?
Vill du betala dina räkningar?
Behöver du personligt lån?
Har du behov av någon form av lån?
Behöver du företagslån?

Vill du vara ekonomiskt stabil? email: Larryellisonfinance@gmail.com

Fyll i ansökningsblanketten.
1) Fullständigt namn:
2) Land:
3) Belopp som behövs:
4) Lånets längd:
5) Telefonnummer:

E-post: Larryellisonfinance@gmail.com

 
At 24 april, 2018 03:33, Blogger Unknown said...

Detta är Oceanic-Finance Vi erbjuder lån till privatpersoner och företag runt om i världen, vi är registrerade och licensierade lånföretag, behöver du ett lån för att betala dina räkningar?behöver du ett lån för att starta verksamhet?behöver du ett lån för att köpa en lägenhet?Vi erbjuder alla typer av lån, om du är intresserad av att få ett lån av något slag. E-post: Oceanicfinance113@gmail.com eller whats-app: +1(267)725-7570

 
At 25 april, 2018 19:12, Blogger Unknown said...

Behöver du en personlig eller företagslån som är brådskande som kan vara process
inom 2 till 3 arbetsdagar? Har du blivit frustrerad så många gånger av
dina banker och andra låneföretag och du vet inte vad du ska göra? Här
kommer Harry Jim Financial Business och hemlån är här
att erbjuda dig någon form av lån du behöver till en överkomlig ränta
av 2,5% Om du är intresserad Kontakta oss idag
hos: harryjim598@gmail.com

 
At 28 april, 2018 03:20, Blogger MR LUIS CARLOS said...

Behöver du en lån om det gäller nu.

Vi erbjuder lån och finansiella tjänster av alla slag. Vårt lån varierar från företag till personliga lån eller långa eller korta villkor med gynnsamma räntor (2%). Vår låneprocess är väldigt snabb och pålitlig med garantier. För mer information om våra tjänster, besök oss på vår email; ( Luiscarlosfinance@outlook.com ) snälla låt oss veta hur mycket lån du behöver och vill ha lånets varaktighet. Vi hoppas att höra från dig. Du kan skicka ett meddelande till e-postadressen nedan. Luiscarlosfinance@outlook.com

OBS! Alla e-postmeddelanden ska skickas till: Luiscarlosfinance@outlook.com

 
At 30 april, 2018 05:42, Anonymous Anonym said...



Till den som detta berör

Vi är direktörer och projektstiftare som också är kända för överkomliga låneutlåning. Vi är specialiserade på bankinstrumentleasing. Fonderna är rent uppdragna från privata och företagsinvesteringsportföljer utan kriminellt ursprung. Med koncernens kapitalfond som är specifikt för leasing i form av bankinstrument, finansinstitutet kan finansiera dina undertecknade projekt som fastighetsutveckling, luftfartstjänst, jordbruksfinansiering, oljeproduktion, telekommunikation, konstruktion av dammar eller broar och alla slags projekt, vi är certifierade utlåningsföretag samt en ängel investerare i olika länder över hela världen,

Bankinstrumentet kan användas för inköp av varor från vilken tillverkare som helst oberoende av platsen. Det kan också tjäna som säkerhet hos någon bank i världen för att säkra lån för ditt projekt eller att etablera krediter med din bank. Vi erbjuder bankgaranti , allt är problem från AAA Rated bank som Deutsche Bank, HSBC Bank, UBS Zürich, Barclays Bank, Standard Chartered Bank ETC För mer information, försök att kontakta mig som din lämpliga tid.

Vi är hos vår kundservice, vi hjälper de fattiga. Detta lån kommer från Welfare Finance Help Service (Common Wealth). I mina programlån är räntorna låga, men i kortfristiga pengar. Ränta som krävs för lånet är 2% under en längd av högst 360 månader (50 år), men kan vara mindre. Vi är bra huvud och vårt mål är att hjälpa till att uppnå ett vinnande mål i en organisation och individuellt syfte,

Intresserad person bör kontakta oss via e-post welfarefinancehelp@gmail.com/ welfarefinancehelp@hotmail.com för mer information,

Vänliga hälsningar.

 
At 03 maj, 2018 20:04, Blogger Cit group inc said...

Get a legal credit here CITGROUPINC@FINANCIER.COM

 
At 08 maj, 2018 08:11, Blogger Joseph said...

Är du på jakt efter ett lån för att starta ett företag, betala dina räkningar, ger vi lån på €3000 till € 500,000,000.00, vi erbjuder eller sorts lån här med 2%. Jag ser fram emot din uppdatering angående denna fråga. Tack för din tid och förståelse! Så kom tillbaka till oss om du är intresserad .. Vänligen kontakta oss på vår e-postadress: Fredjosephloans@gmail.com

 
At 10 maj, 2018 08:49, Blogger Unknown said...

Detta är Oceanic-Finance Vi erbjuder lån till privatpersoner och företag runt om i världen, vi är registrerade och licensierade lånföretag, behöver du ett lån för att betala dina räkningar? behöver du ett lån för att starta verksamhet? behöver du ett lån för att köpa en lägenhet? Vi erbjuder alla typer av lån, om du är intresserad av att få ett lån av något slag. E-post: Oceanicfinance113@gmail.com eller whats-app: +1(267)725-7570

 
At 11 maj, 2018 12:31, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

VÄLKOMMEN TILL PATRICIA KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com Vårt mål är att tillhandahålla utmärkt professionell service.

Är du en affärsman eller kvinna? Har du någon ekonomisk röra eller behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du ett lån för att starta en fin liten skala och medelstora företag? Har du en låg kredit värdering och det är svårt att få kapitallån från lokala banker och andra finansiella institut ?.

Våra lån är väl försäkrade för maximal säkerhet är vår prioritet. Vårt främsta mål är att hjälpa dig att få de tjänster du förtjänar. Vårt program är det snabbaste sättet att få vad du behöver på ett enkelt sätt. Minska dina betalningar för att lätta på belastningen på dina månatliga utgifter. Få flexibilitet som du kan använda för alla ändamål - från semester till utbildning, till unika inköp

Vi erbjuder ett brett sortiment av finansiella tjänster som inkluderar: Personliga lån, Skuldkonsolideringslån, Företagslån, Utbildningslån, Hypotekslån, Osäker lån, Hypotekslån, Löndagslån, Studentlån, Kommersiella lån, Billån, Investeringslån, Utvecklingslån, Förvärvslån, Konstruktionslån, med låg ränta på 2% per annullering för privatpersoner, företag och företagsorgan. Få det bästa för din familj och äga ditt drömhem också med vårt Allmänna låneskema.

Vi erbjuder alla typer av lån - Ansök om förmånliga lån.

Vänligen kontakta oss för mer information: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Vänligen skriv oss tillbaka med låneinformationen;

LÄRARE INFORMATION

1) Fullständiga namn:
2) Land:
3) adress:
4) Stat:
5) Kön:
6) Civilstånd:
7) yrke:
8) Telefonnummer:
9) Månadsinkomst:
10) Nästa av Kin:
11) Nödbelopp som behövs:
12) Låneperiod:
13) Syftet med lånet:
14) Särskilt datum du behöver lånet:

Om du är intresserad av att få ett lån, vänligen skriv oss med lånebehovet.
Vänligen kontakta oss för mer information: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Med vänliga hälsningar,
Fru Patricia Kingsman
patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Vi ser fram emot att höra från dig ASAP

Intresserade sökande bör kontakta oss via e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 
At 11 maj, 2018 12:31, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Jag heter Fru Patricia Kingsman, vi är en ny legit långivare långivare 2018 och vi gillar att hjälpa någon kropp som behöver ekonomisk hjälp vi erbjuder från $ 500,000.00 och $ 5,000,000.00 och vi ger också ut lån i euro över det så om du behöver hjälp vänligen skicka oss ett mail på: patriciakingsman.loans2016@gmail.com så att din låneöverföring kan äga rum nu kommer du att vara med ditt lån de närmaste 8 timmarna det är en snabb överföring och är säker utan förseningar. Så e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com om intresserad

E-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 
At 11 maj, 2018 12:31, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Vi erbjuder alla typer av lån - Ansök om förmånliga lån.

Är du en affärsman eller kvinna? Har du någon ekonomisk röra eller behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du ett lån för att starta en fin liten skala och medelstora företag? Har du en låg kredit värdering och det är svårt att få kapitallån från lokala banker och andra finansiella institut ?. Intresserade sökande bör kontakta oss via e-post: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Våra lån är väl försäkrade för maximal säkerhet är vår prioritet. Vårt främsta mål är att hjälpa dig att få de tjänster du förtjänar. Vårt program är det snabbaste sättet att få vad du behöver på ett enkelt sätt. Minska dina betalningar för att underlätta belastningen på din månadsvisa kostnader. Få flexibilitet som du kan använda för något syfte från semester, till utbildning, till unika inköp. Intresserade sökande bör kontakta oss via e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Vi erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster som inkluderar: Affärsplanering, Kommersiell och Utvecklingsfinansiering, Fastigheter och Hypotekslån, Skuldkonsolideringslån, Företagslån, Privata lån, Hemrefinansieringslån med låg ränta på 2,00% per annullering för privatpersoner, företag och företagsorgan. Få det bästa för din familj och äga ditt drömhem också med vårt Allmänna låneskema. Intresserade sökande bör kontakta oss via e-post: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Vi erbjuder alla typer av lån - Ansök om förmånliga lån.

Vänligen kontakta oss för mer information: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Vänligen skriv oss tillbaka med låneinformationen;
- Fullständigt namn:
- Lånbehov behövs:
- Lånets längd:
- Syftet med lånet:
- Stad / Land:
- Telefon:
- Hur hörde du talas om oss:

Om du är intresserad av att få ett lån, vänligen skriv oss med lånebehovet. Vänligen kontakta oss för mer information: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Med vänliga hälsningar,
Fru Patricia Kingsman

Vi ser fram emot att höra från dig ASAP

Intresserade sökande bör kontakta oss via e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 
At 11 maj, 2018 12:32, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Hälsningar..
Vänligen kontakta oss för ditt säkra och osäkra lån till en räntesats om 2%
........................................

Är svårigheten med ekonomin att påverka dig i år, vägrar din bank att ge dig ett lån till chrismas? Om ditt svar är ja, behöver du ett lån. Jag är fru Patricia Kingsman, ägare till ett låneföretag Vi erbjuder säkra lån med en räntesats om 2%.

* Är du ekonomiskt pressad?
* Söker du pengar för att betala av krediter och skulder?
* Söker du ekonomi för att skapa ditt eget företag?
* Behöver du privata eller företagslån för olika ändamål?
* Söker du lån för att genomföra stora projekt?

Om du har något av ovanstående problem kan vi hjälpa dig, men jag vill att du ska förstå att vi ger ut lån med räntesatsen på 2%.

* Låna allt upp till 95.000.000 euro.
* Välj mellan 1 till 20 år att betala tillbaka.
* Välj mellan månatlig och årlig återbetalning Plan.
* Flexibla lånevillkor.
Vänligen om du är intresserad, kolla tillbaka med oss ​​via denna e-postadress: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Vi lovar en 100% garanti för att du kommer att få ditt lån i slutet av denna låneöverföring. Det finns ingen säkerhetskontroll, ingen kreditkontroll

Hälsningar
Patricia Kingsman
Patricia Kingsman lånebolag

 
At 11 maj, 2018 13:13, Anonymous Anonym said...

Hej alla

Jag heter Charlie Oscar Liam och jag är från Sverige Jag vill berätta för alla lånesökare att det bara finns ett riktigt låneföretag som erbjuder lån och de hjälpte mig med mitt lån. Företagets namn är Macro-låneföretag och lånegivaren som hjälpte mig med mitt lån, hennes namn är Fru Patricia Kingsman, så om du behöver ett lån utan att bli scammed gå till det här företaget nu och få ditt lån där lån är säkert och snabbt där mail är patriciakingsman.loans2016@gmail.com så önskar er alla De bästa lånsökarna är det verkliga bolaget som erbjuder lån.

E-post: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Mina hälsningar till er alla

 
At 11 maj, 2018 13:14, Anonymous Anonym said...

Hej alla jag heter Maja Lilly Elsa Ebbaam från Sverige Jag har just fått mitt lån nu från Patricia Kingsmans låneföretag, de är nya legitlånsbolag i 2018 och det har inte varit länge jag fick mitt lån från dem, jag fick mitt lån från dem idag och nu som jag skickar det här meddelandet är jag väldigt glad det här företaget är riktigt bra så att alla som behöver ett lån kontaktar det här företaget är de riktigt bra där mail är patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 
At 11 maj, 2018 13:15, Anonymous Anonym said...

Hej alla jag heter William Hugo Oliver och jag är från Stockholm Sverige Jag har varit på internet och jag har hört folk säga att de har blivit scammed före och jag behöver bråttom ett lån så jag var rädd att ansöka om ett lån på internet som jag såg 3 personer berättar om Mrs Patricia Kingsmans låneföretag att de fick lån från henne jag har aldrig ansökt om ett lån tidigare och jag var så rädd att jag kommer att bli lurad men jag trodde vad folket säger och ansöker från det lånebolaget och allt var bra och de berättade för mig att skicka överföringsavgiften som kommer att användas för att överföra mitt lån när de berättade för mig att jag var så rädd att det var en bluff så jag satte mig ner och jag tänkte på det och jag kom tillbaka till dem och berättade för dem jag har aldrig gjort det här förut, men fru Patricia Kingsman sa att jag borde lita på dem att de ska hjälpa mig så jag gjorde och jag gick för att skicka avgiften som de sa att jag skulle skicka för överföringen av mitt lån just idag fick jag en varning från min rygg att det finns pengar på mitt konto. Idag är jag väldigt glad att jag aldrig har blivit lurad och jag fick mitt lån en gång så nu är jag glad och jag och min familj ska bli glad också så att alla som behöver ett lån borde ansöka från detta företag utan att ha blivit lurade eftersom hon är riktigt och bra och jag ber att Gud borde fortsätta att använda henne för att hjälpa människor där lån. hennes mailadress är patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Återigen förblir jag William Hugo Oliver

 
At 11 maj, 2018 13:15, Anonymous Anonym said...

Jag heter FRÖJA CAJSA INGEGARD Jag är från Sverige Jag har hört talas om detta företag att de ger lån och jag gick för att ansöka om ett lån från dem jag har hört folk säga om bluff men jag har aldrig blivit scammed innan det här företaget hjälpt mig med min lån så att alla som behöver ett lån borde ansöka från dem där lån är snabbt och säkert där mailadress patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 
At 11 maj, 2018 13:16, Anonymous Selma Lovis said...

Hej alla

Jag heter Selma Lovis, jag är från Sverige och bor i Göteborgs stad. Jag har letat efter ett lån på nätet och allt jag får är scammers men jag hittade det här lånet företaget heter Patricia Kingsman låneföretag och jag har sett människor på nätet vittnar om där bra gärningar så jag bestämde mig för att försöka om jag kommer bli glad igen så jag ansökte om ett lån på 350.000,00 euro och lånegivaren Fru Patricia Kingsman försäkrade mig om att om 12 timmar kommer mitt lån att finnas på mitt bankkonto så idag när jag arbetade såg jag att min bank skrev mig meddelandet att det finns några medel på 350.000,00 euro i mitt konto och jag tackar Patricia Kingsman för att hon är riktig, så om du behöver något online lån, var snäll inte lurad som jag ansöker från det här företaget eftersom hon är det enda riktiga företaget som ger lån på nätet. Det är postadressen patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 
At 11 maj, 2018 13:16, Anonymous Anonym said...

Jag heter Maria Anna Margareta, jag är från Sverige, jag har just fått mitt lån från ett nytt legit lånbolag i 2018 och namnet på det företag som hjälpt mig med mitt lån idag är Patricia Kingsmans lånebolag, de är det vackraste lånebolaget jag har någonsin kom över med jag ansökte om ett lån från dem igår och det enda jag gjorde var att betala överföringsavgiften som de sa att jag borde betala och omedelbart jag betalar i de närmaste 12 timmarna tiden jag var med mitt lån, ledsen, jag kan inte säg hur mycket de hjälpt mig med men det är en stor summa pengar så alla om du behöver ett riktigt lån är det rätt lånebolaget att kontakta det där mailadressen är patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 
At 11 maj, 2018 13:16, Anonymous Anonym said...

God dag alla jag heter Novalie Lykke Majken Celine och jag är från Sverige Jag vill använda denna chans Jag har nu att skriva detta meddelande till internet om någon av er söker ett lån riktigt det här är rätt företag att kontakta jag är en affärskvinna och jag ansökte om ett lån i ett legitimt företag i 2017 och namnet på företaget är låntagaren Patricia Kingsmans de har hjälpt människor sedan 2016 och vi är 2018 nu och jag har just fått mitt lån från dem så om någon av dem du behöver ett lån gå och ansöka från dem eftersom de är riktiga ber jag bara att du som behöver hjälp med ett lån inte blir bedrägade det är därför jag använder denna chans att skriva detta meddelande på internet om du behöver ett lån legit Lån gäller från detta företag så att du inte blir lurad när du ansöker från fel firma. där postadressen är patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

ha en trevlig dag alla och jag ber du är alla lyckliga som jag är idag

 
At 11 maj, 2018 13:17, Anonymous Anonym said...

Jag heter Greta Hilda Tilda och jag är från Malmö. Jag vill använda den här tiden för att berätta för alla på internet om hur jag fick mitt lån efter att ha blivit scammed 3 gånger. Jag ansökte om ett lån från Patricia Kingsmans lånebolag igår såg jag att människor vittnade om hennes bra jobb och om hur hon hjälpte folk så jag bestämde mig för att ansöka och hon berättade för mig vad jag behövde göra var jag rädd men jag gjorde det i morse nu fick jag bara en varning från min bank där finns pengar på mitt konto och jag kontrollerat beloppet och det var mitt lån jag är så glad. Så jag vill använda den här tiden och säga till alla på internet att detta företag är verkligt om du behöver ett lån detta företag är rätt företag att ansöka från får inte scammed som jag eftersom det finns scammers där ute som gäller från detta företag och du kommer bli glad. där postadressen är patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 
At 11 maj, 2018 13:18, Anonymous Rebecka Berit Ellinor said...

Jag heter Rebecka Berit Ellinor Jag är från svenska Jag vill använda den här tiden för att skriva till internet att jag just fått min lånefond på 5 hundra tusen kronor från detta företag som heter Patricia Kingsmans lånebolag vid första jag trodde inte vad folk sa på internet men jag bestämde mig för att försöka och jag ansökte om lånet för 2 dagar sedan och jag fick just ett samtal från min bank att det finns summan av 5 hundra tusen svenska kronor på mitt konto och omedelbart fick jag en varning från min banken Patricia Kingsman låneföretag ringde mig och frågade mig om jag har fått mitt lån och jag sa till dem ja så de sa att jag borde få fler människor till företaget om någon behöver ett lån så om du verkligen behöver ett lån så är det företaget att ansöka från de är riktigt bra och jag tror nu att det finns ett riktigt låneföretag som ger lån och det företaget är Patricia Kingsmans låneföretag så om någon av er behöver ett brådskande lån och det är viktigt är det här rätt företag att ansöka om från. Det är postadressen patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

äntligen är jag väldigt glad och kan starta mitt eget företag nu. Tack igen Patricia du är stor och Gud välsigne dig och ditt företag.

 
At 11 maj, 2018 13:34, Anonymous Anonym said...

Jag heter Nathanael martyna patryx Jag är från Sverige och min stad i Sverige är Halmstad. Jag vill använda den här tiden för att berätta för alla på internet att det bara finns ett företag som erbjuder riktigt lån och det företaget är Patricia Kingsman. Jag letade efter ett lån online de senaste 3 veckorna nu och allt jag har fått är långivare scamming mig av mina pengar som jag hade Gud vet att jag var så fattig och jag ville döda mitt jag men där såg jag så många människor vittnar om detta företag att de ger ut lån först jag trodde inte att jag såg andra vittnesmål från andra långivare och de vände sig alla för att vara bluffar. Jag sa att låt mig ansöka från detta företag och se om det är sant och omedelbart tillämpade de de berättade allt jag behövde göra och jag kom överens och de försäkrade mig om att jag på 8 timmar skulle gå med mitt lån för att de sa att de använder snabb överföringstjänst. Först trodde jag inte, men jag ville ha mitt lån innan 8 timmar, då jag fick en varning från min bank och var fast att det var mitt lån, jag var väldigt sugad när jag såg det och jag bad till Gud för att rikta mig till rätt företag som hjälpt mig idag som jag skriver detta på internet nu har jag just fått mitt lån från det här företaget och jag använder den här tiden för att vittna om andra om du behöver ett lån ett lån inte luras, det här är rätt företag att Ansök från. Det mailadress är patriciakingsman.loans2016@gmail.com och för dig som inte har en e-postadress är företagets whatsapp nummer +2348088206489.

Detta företag är sant och bra om du behöver ett lån ansöka nu och vänta på ditt lån eftersom du kommer att vara nöjd med det här företaget.

Tack alla och jag är Nathanael martyna patryx.

 
At 11 maj, 2018 13:35, Anonymous Anonym said...

God dag Jag heter Kristina Eva Linnéa Jag är från svenska detta företag Patricia Kingsman folk pratar om är riktigt jag ville aldrig ha ett lån men jag sa bara att jag borde försöka detta företag och se om vad folk säger är sant och jag ansökt om en lån från dem igår och jag har just fått mitt lån idag från Patricia Kingsman låneföretag någon om du läser detta meddelande och du behöver ett lån ansöka från detta företag eftersom de kommer att hjälpa dig detta företag är det enda företaget som erbjuder riktigt lån online. Lånet jag tillämpade från dem var 75 000,00 euro och om 8 timmar då fick jag mitt lån så mina vänner blir inte lurade om du behöver ett riktigt lån det här är rätt företag att ansöka från. Om du är intresserad av det finns lån där postadressen är patriciakingsman.loans2016@gmail.com och där whatsapp nummer är ++2348088206489.

 
At 11 maj, 2018 13:36, Anonymous Elisabeth Tuva Matilda said...

Hej alla

Jag är Elisabeth Tuva Matilda och jag kommer från Stockholm Sverige. Jag letade efter ett online lån och jag var väldigt rädd, jag har aldrig ansökt om ett lån innan och jag loo mycket bra och letar efter ett riktigt företag där jag hittade ett företag som heter Patricia Kingsman jag tittar och jag såg vad folk sa om det här företaget det var sant jag bestämde mig för att ansöka om ett lån från företaget och jag behövde ett lån på 150 000,00 svenska kronor för att starta ett företag när jag ansökte hon berättade allt jag behövde göra gjorde jag det och hon försäkrade mig om att jag på 8 timmar var jag kommer att vara med mitt lån jag sa okej och jag väntade på exakt 8 timmar då jag får mitt lån från detta företag som jag skriver det här nu har jag aldrig blivit scammed före och det här företaget är bra jag har hört folk prata om bedrägerier men jag har aldrig blivit scammed tidigare och jag tackar gud för det. Så alla om du behöver ett riktigt lån är detta rätt företag att ansöka från de kommer att hjälpa dig och den tid de berättar för att du kommer att få ditt lån som är den exakta tiden du kommer att få ditt lån. Jag måste bara skriva det här meddelandet till alla så att du inte kommer att söka ett lån från det felaktiga företaget om du behöver ett riktigt lån kontakta detta företag och du kommer bli glad. Det maila

Adressen är patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

 
At 11 maj, 2018 13:36, Anonymous Anonym said...

Goddag allihop

Jag heter Reidar Kåre Knut, jag är från Helsingborg svenska. Jag vill använda den här tiden för att skriva till internet att någon om du behöver ett riktigt lån Patricia Kingsman är rätt företag att ansöka från några dagar jag var i behov av pengar och jag letade efter ett lån online såg jag ett företag och jag tillämpade det företaget lurade mig 2 gånger av mina pengar jag var så ledsen för att jag behövde pengar så jag bestämde mig för att leta efter ett annat företag och jag ansökte från ett annat företag att samma företag berättade för mig att lägga in pengar och jag gjorde och fick aldrig mitt lån jag var som vad som händer med mig för att jag behövde pengar på ett brådskande sätt för att köpa ett hus, om jag inte får ett hus snart, kommer min hyresvärd att köra jag och min familj bort från sitt hus så jag behövde få mitt eget hus. När jag sökte igen såg jag det här företaget Patricia Kingsman såg jag en massa människor som vittnade om detta företag att företaget är riktigt bra så jag var förstås rädd för att ansöka om att jag blev lurad 2 gånger så jag sa till mig själv, låt mig försöka och se om detta företag var riktigt så jag tillämpade. När jag tillämpade de berättade allt jag behövde göra var jag fortfarande rädd men jag litade på dem och de försäkrade mig om att jag i 8 timmar skulle gå med mitt lån jag ville ha för mitt lån och i mina ögon fick jag en varning från min bank att det fanns en summa på 200 000 euro på mitt bankkonto och jag var väldigt glad för ett tag sedan ringde företaget mig och frågade om jag fick mitt lån och jag sa till dem ja och o tacka dem och som jag skriver detta meddelande på internet nu har detta företag också hjälpt mina 2 bröder så att någon om du behöver ett riktigt lån Patricia Kingsman är rätt företag att ansöka från. Om du behöver pengar kan du bara kontakta dem via mail eller whatsapp och där mailadressen är patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Jag tackar alla som ringer mitt meddelande och är säkra och ansöker från det här företaget eftersom du kommer att vara nöjd med dem.

 
At 11 maj, 2018 13:37, Anonymous Karl Erik Per Mikael said...

My name is Karl Erik Per Mikael. I am from Linköping Sweden. I want to write to the internet that if you need a real loan Patricia Kingsman is the real loan company that gives loan i applied for a loan from this company last week Friday and i just received my loan from them today so everyone if you need a real loan without been scammed this is the right company to apply from thus company is truly great and they are real so many people that have been scammed if you need a loan without being scammed this is the real company that gives loans i applied for a loan from this company Patricia Kingsman and i received my loan today so anyone around the world if you need a true loan locate this company and be rest assured that this company is going to put a smile to your face. the company can be contacted via mail or whatsapp there mail address is patriciakingsman.loans2016@gmail.com and there whatsapp number is ++2348088206489. Thanks to anyone that will read this message this company does not know am doing this Am only doing it for people in need of a real loan to be safe.

 
At 11 maj, 2018 13:42, Anonymous Anonym said...

Jag är Alfelt Edrikke Eleonora med namn, jag är polis och bor i Umeå, Sverige. För några dagar sedan sökte jag efter ett lån på nätet och jag hittade bara personer som scamming mig av mina pengar. Jag behöver verkligen det här lånet för ett projekt i USA och jag har blivit lurad separat en dag när jag var av tjänst, bestämde jag mig för att titta igen den här gången för ett sant företag som ger lån jag hittade detta företag som heter Patricia Kingsmans låneföretag och mycket av människor har vittnat om detta företag först jag trodde inte men jag bestämde mig för att ansöka det lån jag letade efter var summan av 7 000 000,00 kronor jag tillämpade från det här företaget och de berättade för mig allt som behöver göras, jag litade på dem och jag gjorde vad de berättade för mig att de skulle göra och de försäkrade mig om att jag på 8 timmar när jag skulle vara med mitt lån på ett säkert sätt trodde jag aldrig på dem men jag väntade på mitt lån på precis 8 timmar då fick jag ett samtal från företaget att om jag har fått mitt lån ännu och jag sa nej. De berättade för mig att gå till min bank och kontrollera mitt konto att min bank kanske inte skickar mig en varning jag lydde och jag gick till min bank och kollade mitt konto på mina ögon såg jag mitt lån av 7 000 000,00 kronor i mitt konto de pengar jag hade på mitt konto före w som 1 000 000,00 kronor och jag hittade nu 8 000 000,00 kronor puls mina pengar och mitt lån var 8 000 000,00 kronor jag är så glad och jag tackar det här företaget för att de är stora. Jag vill använda min lilla tid att skriva till personer i Sverige att om du behöver ett riktigt lån Patricia Kingsman är rätt företag att ansöka från detta företag vet inte att jag gör det så att någon om du behöver ett lån kan du bara kontakta det här företaget via mail eller whatsapp men jag använder inte whatsapp så där mailadressen är patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 
At 11 maj, 2018 13:43, Anonymous Vilgot Algot Maximilian said...

Jag heter Vilgot Algot Maximilian och jag är från Sverige, jag bor i en liten stad i Skövde. Har letat efter ett lån online eftersom det inte går att få ett lån från min bank och har bara funnit att folk skämmer på mig med mina pengar. Förra veckan blev jag lurad av ett låneföretag och Gud vet att jag var redo att avsluta mitt liv men jag sa till mig själv, låt mig försöka se om jag kommer att se ett ärligt företag som var redo att hjälpa dig. Så jag bosatte sig och letade efter ett företag och jag läste så många bra kommentarer om detta företag Patricia Kingsman och jag sa att låt mig ansöka och se om jag kommer bli lycklig som andra människor var jag rädd men jag gav mig själv en chans och jag tillämpade för ett lån på 80 000,00 euro förklarade jag för det här företaget att jag har blivit lurad och de berättade att jag inte skulle oroa mig för att de kommer att hjälpa dig att de har hjälpt så många människor från mitt land innan. Så jag gav detta företag en chans och de försäkrade mig om att jag på 8 timmar skulle gå med mitt lån, jag trodde inte, men jag väntade på mitt lån. På exakt 8 timmar fick jag en varning från min rygg att mitt konto har krediterats med 80.000.00 euro. Allt tack vare Patricia Kinsgman är detta företag skickat till Gud. Och jag lovade mig själv att jag kommer att vittna om detta företag på hur de hjälpte mig att det här företaget inte vet att jag gör det här nu som säger människor på internet hur de hjälpte mig så alla om du behöver ett riktigt lån Patricia Kingsman är här för att hjälpa dig, bli inte lurad av falska människor som klamrar för att vara långivare. Jag glömde nästan att du bara kan kontakta det här företaget via mail eller whatsapp och där kontaktuppgifter är patriciakingsman.loans2016@gmail.com whatsapp är ++2348088206489. Detta företag är verkligt och sant så att alla som läser detta meddelande och du är intresserad, kontakta det här företaget eftersom de är de enda som kan hjälpa till med att lösa dina problem.

 
At 11 maj, 2018 13:45, Anonymous Anonym said...

Patricia Gud kommer välsigna dig och ditt företag

Jag heter Sofía Ximena Jimena. Jag är från Stockholm sverige. Jag har inget att säga till någon som behöver ett riktigt lån utan att du blir lurad ska gälla från Patricia Kingsman eftersom jag ansökt om ett lån från det här företaget idag efter att jag läst så många bra och underbara kommentarer om detta företag. Jag ansökte om ett lån för att betala mina skulder och allt jag behövde var 50 000 euro eftersom jag också kommer att använda en del av pengarna för att betala mina skolavgifter. Som jag skriver detta på internet nu har jag just fått mitt lån från det här företaget idag och jag är så glad att jag aldrig trodde att jag någonsin skulle bli glad igen för att jag har gått igenom mycket och jag tackar gud för Patricia Kingsman, Gud kommer att välsigna henne och hans företag för att sätta ett leende i mitt ansikte. Så någon i världen från Spanien och andra länder som behöver ett lån är din hjälpreda här och företaget är Patricia Kingsman. En som ansökt från Patricia Kingsmans lånebolag kommer inte att ha något problem för att du kommer att få ditt lån exakt den tid hon berättar för dig. där företagets mailadress är Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Ännu en gång välsignar Gud dig Patricia Kingsman och kan du leva länge för att fortsätta hjälpa människor.

 
At 11 maj, 2018 13:48, Anonymous Filippa Svea Cornelia said...

My name is Filippa Svea Cornelia and i am from Uppsala in Sweden. I just received my loan from Patricia Kingsman loan company right now and i have heard about this company and i thought it was a fake company but now i am so happy this company helped me and 100% this company is real so anyone that need a loan this is the right company to apply from now i applied for a loan for my business of 250,000.00 euros and this company helped me without delay i am so happy i am testifying this company because i saw other people do it and i am happy to be among the people who shares testimony on how this company helped me so everyone if you need a real loan your helper is here. there contact information is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 
At 14 maj, 2018 00:45, Blogger Unknown said...

Do you need a loan if yes email us at carlosellisonfinance@outlook.com

 
At 01 juni, 2018 02:29, Blogger MR LARRY ELLISON said...

BEHÖVER DU ETT LÅN

Är du en affärsman eller kvinna? Behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du lån för att lösa din skuld eller betala dina räkningar eller starta ett bra företag? Behöver du pengar för att finansiera ditt projekt? E-post: ( Larryellisonfinance@gmail.com ) Vi erbjuder garanterade låntjänster av vilket belopp som helst och till någon del av världen för (Individuella, Företag, Fastighetsmäklare och Företagsländer) till vår fantastiska ränta på 2%. För ansökan och mer information skicka svar till följande e-postadress: Larryellisonfinance@gmail.com

 
At 02 juni, 2018 02:10, Blogger REMY.CREDIT said...

Hej behöver du ett brådskande lån email oss nu för ett snabbt lån (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM)


Behöver du ett brådskande lån, lånefinansierat lån, lån till lån, etc, ger vi alla typer av lån med en låg ränta på 1% och du får ditt lån inom de närmaste 12 timmarna, maila oss nu för alla typer av lån

{REMY.CREDIT111@GMAIL.COM}


Fullständiga namn:
Land / stat:
Lånebelopp:
Lånets längd:
Ockupation:
Telefonnummer:
Ålder:


kom tillbaka till oss nu om ditt behov ett brådskande lån idag maila oss REMY.CREDIT111@GMAIL.COM

Företagsnamn: MARY ANNE

Maila oss nu [remy.credit111@gmail.com]

 
At 02 juni, 2018 06:02, Blogger HARRY said...

Hallå,
så behöver du en brådskande kredit för ditt företag eller presonal användning? Vi ger ut kredit för 2% ränta årligen. Ansökan är snabb, du kan ansöka om både affärs- och personlig kredit. med en 1 års grace period.so kontaktar du oss via e-post: ibrahimhoffman@gmail.com eller besök vår hemsida: https://ibrahimhoffman.wixsite.com/ibrahimhoffmanfirm för mer förfrågningar idag.

tack

 
At 03 juni, 2018 03:47, Anonymous Anonym said...

Hallå,

Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, osäkra lån, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital mm! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga räntor och rimliga räntor på 2%. E-post till: carlosellisonfinance@outlook.com

 
At 06 juni, 2018 06:31, Blogger Robert said...

God dag,

Du behöver ett brådskande lån för att rensa dina skulder, eller behöver du ett eget kapitallån för att förbättra ditt företag? Har du blivit avvisad av banker och andra finansinstitut? Du behöver ett konsolideringslån eller ett inteckning? Sök i enkäten inte mer som vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem någonting från det förflutna. Vänligen återvänd till oss, om du vill, via vårt e-mail för att få ett lån: cashloanaccess@gmail.com

Detta är ett enkelt lånföretag. Vi erbjuder lån som är intresserade av en rimlig ränta på 3%. Sortimentet varierar från € 5 000,00 euro till högst € 100 000 000,00 euro.

Våra lån är väl försäkrade, eftersom den högsta säkerheten är vår prioritet.

Vänligen kontakta oss via e-post: cashloanaccess@gmail.com

Hälsningar,
Herr Micheal Smith.

3% av det ursprungliga lånet och garantin

 
At 08 juni, 2018 06:34, Blogger Unknown said...

Behöver du finansieringshjälp för personliga eller affärsmässiga ändamål? Vi har för närvarande övertag för småföretagslån, kommersiella lån, byggelån, fastighetsfinansiering, auto lån, personliga lån, bostadsinstitutslån, HUD-lån, FHA-lån, VA-lån, billånslån etc. Kontakta oss idag via e-post för mer detaljerad information.

Varmaste hälsningar...
Kellie Wilson
Oceanic Finance Company
E-post: Oceanicfinance113@gmail.com
Webbplats: Oceanicfinancialhome.wordpress.com
Förvaltning.
Upphovsrätt (c) 2018 all reserverad

 
At 11 juni, 2018 02:49, Blogger MR LUIS CARLOS said...

Behöver du en lån om det gäller nu.

Vi erbjuder lån och finansiella tjänster av alla slag. Vårt lån varierar från företag till personliga lån eller långa eller korta villkor med gynnsamma räntor (2%). Vår låneprocess är väldigt snabb och pålitlig med garantier. För mer information om våra tjänster, besök oss på vår email; ( Luiscarlosfinance@outlook.com ) snälla låt oss veta hur mycket lån du behöver och vill ha lånets varaktighet. Vi hoppas att höra från dig. Du kan skicka ett meddelande till e-postadressen nedan. Luiscarlosfinance@outlook.com

OBS! Alla e-postmeddelanden ska skickas till: Luiscarlosfinance@outlook.com

 
At 12 juni, 2018 04:02, Anonymous Anonym said...

Hallå

       Behöver du ekonomiskt stöd? Behöver du ett lån för att köpa ett nytt hus, eller för investeringar, behöver du snabbt ekonomiskt stöd till en låg räntesats om 3%? att betala dina obetalda räkningar? Har du blivit avvisad av så många banker?

    Behöver du finansiera för att expandera i ditt företag? personlig ekonomi av personliga skäl? Vi är engagerade i att lösa alla dina ekonomiska problem. Skaffa andra frågor och skicka en begäran om detta lånerbjudande .. utan förskottsavgifter

   kontakta oss E-post: centraltrustloan.co@gmail.com

Hälsningar
Ben Carson
centraltrustloan.co@gmail.com

3% tillgängliga och reella låneerbjudanden

 
At 15 juni, 2018 00:34, Blogger Unknown said...

I provide loans to companies and individuals with a reasonable interest rates of 2%. Email to: (anggadiman1@gmail.com) if you are interested in the loan offer.

 
At 15 juni, 2018 00:37, Blogger Unknown said...

Jag ger lån till företag och privatpersoner med en rimlig ränta på 2%. E-post till: (anggadiman1@gmail.com) om du är intresserad av lånet.

 
At 15 juni, 2018 21:19, Anonymous Anonym said...

Hej alla är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från fru Linda, jag fick ett råd från min syster för att försöka få dem att få ett litet lån från dem redan och jag behövde ett större belopp att bygga ett hus så jag märkte att försök att få dem ett försök att få lånet med ett 3% intresse med fina villkor Jag skulle vilja ge råd åt alla där ute om att du behöver en äkta och ärlig landare för att skapa ett företag eller betala tillbaka räkningar eller behöver finansiellt stöd eller Studielån kan du kontakta dem med informationen nedan.

MRS LINDA ROBORT LOAN FIRM

E-post: (mrslindarobertloanfirm@outlook.com)


http://privatelanders12.wixsite.com/loan

Whatsapp: +1 (631) 674-5790

 
At 20 juni, 2018 20:44, Blogger Unknown said...

Jag är fru Christy Walton Finance Jag ger lån till företag och privatpersoner med rimliga räntor bara för att hjälpa dem som behöver några ekonomiska problem osv. Om du är intresserad kan du nå oss på det här mailet: (christywalton355@gmail.com) Har du har försökt få någon form av lån? Ansök nu nu på Mrs Christy Walton Finance

 
At 26 juni, 2018 09:35, Blogger MR LUIS CARLOS said...

behöver du ett lån? Har du letat efter var du ska få ett lån? Har du försökt få någon form av lån? om du vill få ett billigt lån. Lånet erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

E-post: Luiscarlosfinance@outlook.com

 
At 06 juli, 2018 00:14, Anonymous linda said...

Hej alla jag heter Linda Thomas, jag är från New Jersey USA, jag bara
vill utnyttja denna möjlighet att tacka Gud för att rädda mig från min sjukdom och
också mitt tack till herr Benjamin Douglas låneföretag som hjälper mig med ett lån av
min önskade efter att ha blivit scammed bort många gånger med mina pengar du kan kontakta
dem på {douglasloanfirm2@gmail.com} om du behöver ett lån kan du också
maila mig på {tl88745@gmail.com} om något problem.
Tack och Gud välsigne.

 
At 12 juli, 2018 13:17, Blogger MR LUIS CARLOS said...

Behöver du ett företag / personligt lån

Är Luis Carlos, Erlig och tillförlitlig Lån långivare Jag erbjuder alla typer av paket av lån Jag ger ut lån på tydliga och begripliga villkor med 2% ränta. Vi ger ut Business Loans, Personliga lån, Studentlån, Bil Lån, banklån och lån för att betala räkningar. Om du är intresserad vänligen kontakta oss: luiscarlosfinance@outlook.com

Vi är certifierade och din integritet är 100% säker med oss. Oroa dig inte mer om dina lån eller finanser.

Kontakta oss idag via:

Namn: Luis Carlos
Email: luiscarlosfinance@outlook.com

Vi är redo att tillhandahålla våra tjänster

 
At 18 juli, 2018 16:08, Blogger Dr Purva Pius said...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

 
At 20 juli, 2018 19:05, Blogger Philip Mark said...

Jag heter Cecila med namn. Jag vill använda detta medium för att varna
alla lån sökande att vara mycket försiktig eftersom de existerar
bedrägerier överallt För några månader sedan var jag ekonomiskt spänd och på grund av
Min desperation jag blev bedrägad av flera online fordringsägare. Nästan
Jag har förlorat hoppet tills någon har gett mig en mycket tillförlitlig fordringsägare
heter Philip Mark, som är inom en timme utan stress
låna ett osäkert lån på 50 000 euro. Om du behöver
något lån, kontakta honom nu genom:
(Philipmarkloanfirm8420@gmail.com) Jag använder detta medium för att vara
har varnat alla lån sökande eftersom jag gick i mina händer
dessa bedrägliga fordringsägare. Och jag vill inte att min fiende ska passera
så helvete att jag gick i händerna på de bedrägliga onlinekrediterna,
Jag vill också hjälpa mig att skicka denna information till andra,
som också behöver ett lån när du också får ett lån från
Herr Philip Mark, och jag ber att Gud kommer att ge honom ett långt liv.

Gud välsignade honom för evigt.

Cecilia

 
At 23 juli, 2018 13:00, Blogger FRED MORE said...

Behöver du ett lån?
Är du i en finanskris eller behöver pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du ett lån för att betala av din skuld eller betala ett premie eller starta ett företag? Har du ett lågt kreditbetyg och har problem med att få lån från lokala banker och andra finansinstitut? Detta är en möjlighet för dig att få ett lån från vår organisation. Vi erbjuder lån till individer för följande ändamål och mycket mer. Personliga lån, affärsexpansion, start-up-företag, konsolidering av skuld och hårda pengar. Vi erbjuder 3% räntelån. Kontakta oss via e-post: fredmorefinance@gmail.com
Whatsap: +919654763221

 
At 01 augusti, 2018 07:30, Blogger Robinson said...

Behöver du finansieringshjälp för personliga eller affärsmässiga ändamål? Vi har för närvarande övertagande för småföretagslån, kommersiella lån, byggelån, fastighetsfinansiering, auto lån, personliga lån, hemkapitallån e.t.c, kontakta oss idag via e-post: Elijahloanfirm@outlook.com

 
At 11 augusti, 2018 08:22, Blogger Paul Hart said...

Hallå,

Detta Paul Hart låneföretag och vi ger lån till 3% ränta. Vi specialiserade oss på att erbjuda lönsamma lånlösningar för att möta de ekonomiska behoven hos dem som behöver omedelbara pengar för deras affärsverksamhet eller personliga liv. Med konkurrenskraftiga villkor och flexibla erbjudanden för att minska din ekonomiska börda på ett effektivt sätt med 100% garanti med en enkel onlineapplikationsprocess, vilket i sin tur sparar din dyrbara tid och låter dig få pengar på snabb tid.

Nedan finns de typer av kommersiella lån som jag presenterar: Kommersiell, Fastighets, Lånefinansiering, Tillgångsbaserad Finansiering, Investeringslån, Personlig Finansiering, Företagsfinansiering, Utrustning Finansiering, Drift finansiering, Medicinsk Utrustning Finansiering, Finansiering av Hyresköp, Finansiering av riskkapitalmängden och många fler. Lån kan nås oberoende av personlig kredit, brist på säkerhet eller kortfristig verksamhet till en räntesats om 3% per år. Jag analyserar dina behov för att nå fram till en lösning. För mer information kontakta oss via e-post: paulhartloanfirm@yahoo.com

 
At 11 augusti, 2018 08:33, Blogger Paul Hart said...

Hallå,

Detta Paul Hart låneföretag och vi ger lån till 3% ränta. Vi specialiserade oss på att erbjuda lönsamma lånlösningar för att möta de ekonomiska behoven hos dem som behöver omedelbara pengar för deras affärsverksamhet eller personliga liv. Med konkurrenskraftiga villkor och flexibla erbjudanden för att minska din ekonomiska börda på ett effektivt sätt med 100% garanti med en enkel onlineapplikationsprocess, vilket i sin tur sparar din dyrbara tid och låter dig få pengar på snabb tid.

Nedan finns de typer av kommersiella lån som jag presenterar: Kommersiell, Fastighets, Lånefinansiering, Tillgångsbaserad Finansiering, Investeringslån, Personlig Finansiering, Företagsfinansiering, Utrustning Finansiering, Drift finansiering, Medicinsk Utrustning Finansiering, Finansiering av Hyresköp, Finansiering av riskkapitalmängden och många fler. Lån kan nås oberoende av personlig kredit, brist på säkerhet eller kortfristig verksamhet till en räntesats om 3% per år. Jag analyserar dina behov för att nå fram till en lösning. För mer information kontakta oss via e-post: paulhartloanfirm@yahoo.com

 
At 13 augusti, 2018 13:09, Blogger demetrios said...

Behöver du ekonomiskt stöd av något slag? Personliga lån? Business lån? Hypotekslån? Jordbruks- och projektfinansiering? Vi ger ut lån till 3% ränta! Kontakt: (gkfinance01@gmail.com)

Med respekt,
Herr Daniel
gkfinance01@gmail.com

3% lån erbjudande

 
At 25 augusti, 2018 06:37, Anonymous Anonym said...

Hallå,

Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, osäkra lån, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital mm! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga räntor och rimliga räntor på 2%. E-post till: anggadiman1@gmail.com

 
At 26 augusti, 2018 10:00, Blogger Paul Hart said...

Hallå,

Detta Paul Hart låneföretag och vi ger lån till 3% ränta. Vi specialiserade oss på att erbjuda lönsamma lånlösningar för att möta de ekonomiska behoven hos dem som behöver omedelbara pengar för deras affärsverksamhet eller personliga liv. Med konkurrenskraftiga villkor och flexibla erbjudanden för att minska din ekonomiska börda på ett effektivt sätt med 100% garanti med en enkel onlineapplikationsprocess, vilket i sin tur sparar din dyrbara tid och låter dig få pengar på snabb tid.

Nedan finns de typer av kommersiella lån som vi presenterar: Kommersiella, Fastigheter, Lånefinansiering, Tillgångsbaserad Finansiering, Investeringslån, Personlig Finansiering, Företagsfinansiering, Utrustning Finansiering, Operationsfinansiering, Medicinsk Utrustning Finansiering, Finansiering av Hyresköp, Finansiering av riskkapitalmängden och många fler. Lån kan nås oberoende av personlig kredit, brist på säkerhet eller kortfristig verksamhet till en räntesats om 3% per år. Jag analyserar dina behov för att nå fram till en lösning. För mer information kontakta oss via e-post: paulhartloanfirm@yahoo.com

 
At 26 augusti, 2018 22:56, Blogger 24hours Loan said...

God dag, jag är en registrerad privatpengare. Vi ger ut lån för att hjälpa människor, företag som behöver uppdatera sin finansiella status över hela världen, med mycket minsta årliga räntesatser så låga som 2% inom ett år till 30 års återbetalningsperioden till någon del av världen. Vi ger ut lån inom intervallet 5 000 euro till 100 000 000 euro. Våra lån är väl försäkrade, för maximal säkerhet är vår prioritet. Intresserad person bör kontakta oss via e-post: (24hourstloancompany1@gmail.com eller info@24hourloan.online)

 
At 03 september, 2018 00:29, Blogger murphy brooks said...

DEN ÖVRIGA OCH LIDBARA LÅNANBODAN GÄLLER NU.
murphybrooks001@gmail.com)

Letar du efter ett kommersiellt lån? det personliga lånet, hypotekslånet, hypotekslånet, studentutövningen, skuldkonsolideringslånet, de osäkra lånen, riskkapitalet etc. Har du avvisats av bank eller finansinstitut av någon anledning? Vi är privata långivare som ger lån till företag och privatpersoner med låg och rimlig ränta på 2%. Om du är intresserad av ett lån? Kontakta oss idag på (murphybrooks001@gmail.com) och få ditt lån idag.



URGENT LÅN ERBJUDANDEN, ANMÄLAN NU OM DU BEHÖVER URGENT PENGAR FÖR DIN VERKSAMHET.

Behöver du ett akut lån och annat ekonomiskt stöd?
Lån alla typer av lån till två procent (2%) ränta. skicka oss ett mail nu
via: murphybrooks001@gmail.com med följande information om
du behöver ett brådskande lån, det här är 100% garanterat ©.

Fullständiga namn:
år:
Telefonnummer:
Land:
Ockupation:
Lånets belopp
Lånets löptid
Syftet med lånet:
Månadsinkomst:

Kontakta vårt kontor med e-postadressen nedan E-postadress: murphybrooks001@gmail.com

Hälsningar,
Murphy brooks lån.

 
At 03 september, 2018 00:31, Blogger murphy brooks said...

DEN ÖVRIGA OCH LIDBARA LÅNANBODAN GÄLLER NU.
murphybrooks001@gmail.com)

Letar du efter ett kommersiellt lån? det personliga lånet, hypotekslånet, hypotekslånet, studentutövningen, skuldkonsolideringslånet, de osäkra lånen, riskkapitalet etc. Har du avvisats av bank eller finansinstitut av någon anledning? Vi är privata långivare som ger lån till företag och privatpersoner med låg och rimlig ränta på 2%. Om du är intresserad av ett lån? Kontakta oss idag på (murphybrooks001@gmail.com) och få ditt lån idag.



URGENT LÅN ERBJUDANDEN, ANMÄLAN NU OM DU BEHÖVER URGENT PENGAR FÖR DIN VERKSAMHET.

Behöver du ett akut lån och annat ekonomiskt stöd?
Lån alla typer av lån till två procent (2%) ränta. skicka oss ett mail nu
via: murphybrooks001@gmail.com med följande information om
du behöver ett brådskande lån, det här är 100% garanterat ©.

Fullständiga namn:
år:
Telefonnummer:
Land:
Ockupation:
Lånets belopp
Lånets löptid
Syftet med lånet:
Månadsinkomst:

Kontakta vårt kontor med e-postadressen nedan E-postadress: murphybrooks001@gmail.com

Hälsningar,
Murphy brooks lån.

 
At 12 september, 2018 08:27, Blogger الرد آخر said...

Ansök om alla typer av lån här.

Kontakta oss via whats app +919035538183

aljfinance@hotmail.com

 
At 12 september, 2018 21:09, Blogger Paul Hart said...

Hallå,

Detta Paul Hart låneföretag och vi ger lån till 3% ränta. Vi specialiserade oss på att erbjuda lönsamma lånlösningar för att möta de ekonomiska behoven hos dem som behöver omedelbara pengar för deras affärsverksamhet eller personliga liv. Med konkurrenskraftiga villkor och flexibla erbjudanden för att minska din ekonomiska börda på ett effektivt sätt med 100% garanti med en enkel onlineapplikationsprocess, vilket i sin tur sparar din dyrbara tid och låter dig få pengar på snabb tid.

Nedan finns de typer av kommersiella lån som vi presenterar: Kommersiella, Fastigheter, Lånefinansiering, Tillgångsbaserad Finansiering, Investeringslån, Personlig Finansiering, Företagsfinansiering, Utrustning Finansiering, Operationsfinansiering, Medicinsk Utrustning Finansiering, Finansiering av Hyresköp, Finansiering av riskkapitalmängden och många fler. Lån kan nås oberoende av personlig kredit, brist på säkerhet eller kortfristig verksamhet till en räntesats om 3% per år. Jag analyserar dina behov för att nå fram till en lösning. För mer information kontakta oss via e-post: paulhartloanfirm@yahoo.com

 
At 27 september, 2018 17:28, Blogger Unknown said...

Hej kompisar,

Vi är investerare som tillhandahåller tillförlitliga lån till enskilda och finansiering för företag och projekt påbörjas. Behöver du ett legitimt, ärligt, ansett och snabbt lån? Vi erbjuder lån som sträcker sig från € 10.000,00 till € 850.000.000.00. Vi kan hjälpa dig med 100% garanti på ett lån med låg ränta på 2% och lånens varaktighet 1 till 40 år för att betala tillbaka lånet säkert och osäkert. Intresserade personer ska kontakta oss via e-post: info.cashcraft84@gmail.com

INFO CASH CRAFT LTD
Copyright 2018. Alla rättigheter förbehållna.

 
At 28 september, 2018 10:03, Blogger Clara Wagner said...

Jag heter Alex Jack från Sweden. Jag vill tacka Christy Walton som hjälpte mig att få ett lån. Under de senaste tre månaderna har jag letat efter ett lån för att lösa min skuld, alla försökte ta mig av mina pengar tills jag äntligen träffade Christy Walton. hon kunde ge mig ett lån på 90,000.00 korna. hon kan också hjälpa dig. hon har också hjälpt några andra kollegor från mig. Om du behöver någon ekonomisk hjälp, vänligen kontakta hennes företag via e-post (christywalton355@gmail.com). Jag tror att hon kan hjälpa dig. Kontakta henne för att få hjälp precis som hon hjälpte mig. nedan är hennes uppmuntrande ord till dem som söker en legit och ärlig privat lån långivare kontakta hennes företag via e-post (christywalton355@gmail.com)

 
At 04 oktober, 2018 09:30, Anonymous timothy said...

Hej, Det här är att informera allmänheten om att Timothy Jeter är en privat långivare som har öppnat ekonomiska möjligheter för alla som behöver ekonomisk hjälp. Vi erbjuder 2% räntelån till personer och företag med tydliga och förståliga villkor. Ring oss idag via e-post till: infocreditfinance768@gmail.com

 
At 09 oktober, 2018 13:41, Blogger FREEMAN said...

Hej alla,
Vi hjälper dig att förverkliga din dröm, det är tillräckligt för dig att filma dåligt hela tiden, du kan få ditt drömlån du behöver på europafinancialgrowth@gmail.com utan förseningar till låg ränta på 2%. Ansök nu .
Macus

 
At 10 oktober, 2018 15:31, Blogger Tony Rock said...

Tänker du att få ekonomiskt stöd, vilket verkligen behöver?
Tycker du idag om hur man får lagligt lån?
Tänker du att starta ditt eget företag?
Har du skulder att betala? Vill du betala skolundervisning?
Behöver du brådskande lån för att betala räkningar?
Det här är din chans att nå dina önskemål. Vi hjälper dig i alla typer av lån.
Kredit lån, lån för företag och studielån?
Vi ger privat lån av något slag
Lån till 2% räntor för mer information
Kontakta oss via e-post {fhacyberservics@gmail.com}

DEBTORS INFORMATION:

Kreditbelopp:
Namn låntagare:
Kontaktuppgifter för låntagaren:
Du och staten:
Stad:
Nationalitet:
Finansieringslån:
Lånets löptid:
Civilstånd:
Lappa:
Sex:
Månadsinkomst:
E-post: fhacyberservics@gmail.com
Telefonnummer: +1903) 568-0039
Herr Tony Rock
Allmän konsulent

 
At 11 oktober, 2018 02:06, Blogger John Ahmed said...

Behöver du ett lån, för Xmas eller personliga behov? Vi är legitima och garanterade långivare. Vi är ett företag med ekonomiskt stöd, vi lånar ut medel till personer som behöver finansiell hjälp, har du dålig kreditpoäng eller behöver pengar för att betala räkningar? att investera i affärer? Jag vill använda detta medium för att informera dig om att vi ger tillförlitlig stödmottagare, eftersom vi kommer gärna erbjuda dig ett lån kontakta oss via e-post: russell.credit40@gmail.com

 
At 11 oktober, 2018 15:41, Blogger Unknown said...

Hallå,
Behöver du ett brådskande lån? Om ja kan du kontakta oss idag för snabbt och enkelt lån via e-post: harryjim598@gmail.com

 
At 28 oktober, 2018 20:51, Blogger Mr. Ferdinand said...

BEHÖVER DU ETT LÅN? OM JA E-post: Mustafabello83@gmail.com FÖR DIN LÅN I DAG, VI ÄR PÅ DIN SERVICE.

 
At 07 november, 2018 00:32, Blogger 232QTW said...

Hej,

Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, osäkra lån, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital mm! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga räntor och rimliga räntor på 2%. Mejla oss; (richardcosmos5@gmail.com)

Låneerbjudande.

 
At 15 november, 2018 00:05, Blogger MR LUIS CARLOS said...

Behöver du en lån om det gäller nu.

Vi erbjuder lån och finansiella tjänster av alla slag. Vårt lån varierar från företag till personliga lån eller långa eller korta villkor med gynnsamma räntor (2%). Vår låneprocess är väldigt snabb och pålitlig med garantier. För mer information om våra tjänster, besök oss på vår email; luiscarlosfinance@outlook.com snälla låt oss veta hur mycket lån du behöver och vill ha lånets varaktighet. Vi hoppas att höra från dig. Du kan skicka ett meddelande till e-postadressen nedan. luiscarlosfinance@outlook.com

OBS! Alla e-postmeddelanden ska skickas till: luiscarlosfinance@outlook.com

 
At 17 november, 2018 08:23, Anonymous Anonym said...

Kära kund.

Är herr Paul Green, Är Legitim och pålitlig Lån långivare. Jag erbjuder alla typer av paket av lån. Jag ger ut lån på tydliga och begripliga villkor med 3% ränta. Från $ 5000 till $ 6000000 USD ger vi ut Företag lån, Personliga lån, Studentlån, Billån, Banklån och Lån för att betala räkningar. Om du är intresserad vänligen Kontakta oss: ( paulloanfundshelp1@gmail.com ) för mer information.

Whatspp nummer: +919066210641
Vänliga hälsningar
Herr Paul Green

 
At 27 november, 2018 07:22, Blogger Unknown said...

Hej Alla, jag heter Mrs Rachel Evans. Jag bor i united states och jag är en lycklig kvinna idag? och jag sa till mig själv att någon låneutlåning som räddar min familj från vår dåliga situation, jag kommer att hänvisa någon person som söker lån till henne, hon gav mig lycka till mig och min familj, jag var i behov av ett lån på 7 000 000 USD att börja mitt liv överallt eftersom jag är en ensamstående mamma med 5 barn jag träffade den här ärliga och gudfruktiga långivaren som hjälper mig med ett lån på 7 000 000 USD i USA. Dollar, hon är en gudfruktig dam, om du behöver lån och du kommer att betala tillbaka lånet, kontakta henne och berätta för henne att det är fru Rachel Evans som hänvisar dig till henne. Kontakta Susan James nu via e-post:( susanjamesloanfirml07@gmail.com eller susanjamesloanfirml07@outlook.com eller Whats-app hennes nummer:+1(587)206-1157 eller via-hemsida:https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loan-officer) Och bli välsignad med lycka till.

 
At 27 november, 2018 07:23, Blogger Unknown said...

Hej Alla, jag heter Mrs Rachel Evans. Jag bor i united states och jag är en lycklig kvinna idag? och jag sa till mig själv att någon låneutlåning som räddar min familj från vår dåliga situation, jag kommer att hänvisa någon person som söker lån till henne, hon gav mig lycka till mig och min familj, jag var i behov av ett lån på 7 000 000 USD att börja mitt liv överallt eftersom jag är en ensamstående mamma med 5 barn jag träffade den här ärliga och gudfruktiga långivaren som hjälper mig med ett lån på 7 000 000 USD i USA. Dollar, hon är en gudfruktig dam, om du behöver lån och du kommer att betala tillbaka lånet, kontakta henne och berätta för henne att det är fru Rachel Evans som hänvisar dig till henne. Kontakta Susan James nu via e-post:( susanjamesloanfirml07@gmail.com eller susanjamesloanfirml07@outlook.com eller Whats-app hennes nummer:+1(587)206-1157 eller via-hemsida:https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loan-officer) Och bli välsignad med lycka till.

 
At 15 december, 2018 05:11, Blogger NORTION LOAN CONSULTANT said...

god Jul

  Behöver du ett brådskande lån? Kontakta NORTION LOAN CONSULTANT nu, för alla typer av lån till en kurs på 2,5%. Det är enkelt, snabbt och säkert lån transaktion.

KONTAKT INFORMATION:

EMAIL: nortionloanconsultant@gmail.com

TELEFON: +17815611941

WHATSAPP: +2347067093957

En låneöverföring du kan lita på

 
At 15 december, 2018 05:17, Blogger NORTION LOAN CONSULTANT said...

god Jul

  Behöver du ett brådskande lån? Kontakta NORTION LOAN CONSULTANT nu, för alla typer av lån till en kurs på 2,5%. Det är enkelt, snabbt och säkert lån transaktion.

KONTAKT INFORMATION:

EMAIL: nortionloanconsultant@gmail.com

TELEFON: +17815611941

WHATSAPP: +2347067093957

En låneöverföring du kan lita på

 
At 15 december, 2018 05:18, Blogger NORTION LOAN CONSULTANT said...

god Jul

  Behöver du ett brådskande lån? Kontakta NORTION LOAN CONSULTANT nu, för alla typer av lån till en kurs på 2,5%. Det är enkelt, snabbt och säkert lån transaktion.

KONTAKT INFORMATION:

EMAIL: nortionloanconsultant@gmail.com

TELEFON: +17815611941

WHATSAPP: +2347067093957

En låneöverföring du kan lita på

 
At 19 december, 2018 13:47, Anonymous Anonym said...

Hej allihopa. Jag såg kommentarer från personer som redan har fått sitt lån från ANGGA DIMAN FINANCE och sedan bestämde jag mig för att söka efter deras rekommendationer och för några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget bankkonto ett totalt belopp på $ 30.000 som jag bad om. Det här är verkligen en bra nyheter och jag råder alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via deras email (anggadiman1@gmail.com) Jag är glad nu att jag har fått lånet jag begärde

 
At 03 januari, 2019 01:00, Blogger Unknown said...

Hur jag fick mitt önskade lånebelopp från ett pålitligt lånföretag (kvithyllfinance@gmail.com)

Hej alla, jag heter Matej Smolej, jag är från Stockholm, Sverige, är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från Kvithyll Frank Loan Company (kvithyllfinance@gmail.com) efter att jag tillämpat två gånger från olika långivare hävdade att vara långivare här här forumet, jag trodde att deras utlåning var riktig och jag tillämpade men de gav aldrig mig lån tills en vän av mig presenterade mig till Mr Kvithyll Frank Loan Company, som lovade att hjälpa mig med ett lån av min önskan och Han gjorde verkligen som han lovade utan någon form av förseningar, jag hade tvivel men jag griper aldrig för att tro. Jag trodde aldrig att det fortfarande finns tillförlitliga långivare förrän jag träffade Mr Kvithyll Frank, som verkligen hjälpte mig med mitt lån och ändrade mitt liv till det bättre. Jag vet att det fortfarande finns många bra långivare där ute men jag skulle råda dig att försöka Mr Kvithyll Frank Loan Company, hans omsorg och förståelse. vet inte om du har behov av ett brådskande lån också eller vill ha finansiering för dina projekt. Så var gärna kontakta Frank Kvithyll Loan Company, hans e-postadress är (kvithyllfinance@gmail.com)

 
At 11 januari, 2019 05:11, Blogger NORTION LOAN CONSULTANT said...

God dag

  Tänker du på en ny affärsplan eller behöver du en brådskande pengar för att investera och betala räkningar. Kontakta NORTION LOAN CONSULTANT nu för alla typer av lån till en kurs på 2,5%. Det är enkelt, snabbt och säkert.

KONTAKTINFORMATIONER

EMAIL: nortionloanconsultant@gmail.com

TELEFON: +17815611941

WHATSAPP: +2347067093957

En transaktion du kan lita på.

 
At 20 januari, 2019 11:26, Blogger Unknown said...

Hej alla. Jag såg kommentarer från personer som redan har fått sitt lån från rena hjärtlån och då bestämde jag mig för att söka efter deras rekommendationer och för några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget bankkonto ett totalt belopp på $ 50.000 som jag bad om. Det här är verkligen en bra nyhet och jag råder alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via deras email: neuronfinancecreditunion@gmail.com

 
At 17 februari, 2019 06:07, Blogger Philip Mark said...

Philip mark låne företaget, Inc.

Vi är privata internationella pengar långivare. Vi erbjuder
Olika lån till en mycket låg räntesats på tre procent
Varje år. Våra fonder kommer uteslutande från privata och
Kommersiella investeringsportföljer som ger vårt direkta ansvar
Är.

VI BIETEN DEN FOLGEN ARTEN AV DARLEHEN UTAN SIKTA TILL 3% ZINS
* Personliga lån * företagslån * investeringslån * billån
* Studielån * Farm Loan * huslån

Om du är intresserad av vårt erbjudande, vänligen ge en kort tid
Följande information till ledningen via e-post:
Philipmarkloanfirm8420@gmail.com
Namn
Land
Telefon
* Erforderligt belopp:
* Lånetid:

 
At 24 februari, 2019 19:15, Anonymous Martha Maine said...

Hej alla jag heter Martha Maine, jag vill använda denna möjlighet för att berätta hur glad jag är idag, efter månader med att söka efter ekonomisk hjälp, fick jag äntligen allt tack vare Unity Banca Investment Loan. Först trodde jag inte på det, men när jag fick mitt lån tror jag och litar på dem. Du kan kontakta dem för någon typ av lån på (unibancainvest247@gmail.com) och berätta för dem att Martha hänvisade dig till dem.

 
At 28 februari, 2019 14:10, Blogger Unknown said...

Are you blacklisted? Struggling to get a personal loan? Has your application been DECLINED due to Low Credit Score? Over COMMITTED? Affordability? But you know you can afford this loan. Loans Approved in 4hours, you can email us at opploansLLC@gmail.com

Names:
Occupation:
Loan Amount Needed:
Loan Duration:
Your Country:
Mobile NO:
Purpose Of Loan:
Email Address:
monthly income:
Sex:
Age:

Opportunity Financial, LLC

 
At 01 mars, 2019 03:21, Blogger Annoymous said...

Jag bor för närvarande i Las Vagas, USA. Jag skriver detta brev för att jag är väldigt tacksam för vad min lilla gjorde för mig och min familj, när jag trodde att det inte fanns något hopp kom han och gjorde en väg för mig och min familj genom utlåning oss lån, med en mycket låg ränta på 2%. Jag trodde aldrig att det fortfarande finns gud skickade och äkta lån långivare på internet men till min största överraskning fick jag mitt lån utan att slösa mycket tid så om du är ute och letar efter ett lån av vilket belopp jag skulle vilja rekommendera dig till herr liten verkställande direktör för det lilla låneföretaget eftersom han är en gud skickad man som kan förändra ditt liv för evigt .... Så om du verkligen vill göra ett bättre liv utan någon brist på fond .... Jag skulle råda dig att komma in ta kontakt med honom genom det här e-postmeddelandet nedan: {tinyloancompany@gmail.com}.

 
At 20 mars, 2019 13:47, Blogger Saara Kemi said...

Jag är Saara Kemi en privat långivare som gör olika typer av lån till internationella länder med brådskande ränta med 3% Ränta om intresserad vänligen kontakta mig via e-post: saara.kemi@gmail.com

 
At 26 mars, 2019 08:29, Anonymous Anonym said...

Hej,

Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, osäkra lån, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital mm! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. E-post till:
christywalton355@gmail.com

 
At 22 april, 2019 10:51, Blogger Unknown said...

Ansök om alla typer av lån till 2% ränta.
Email: contact.esselgroup@gmail.com
VAD APP: +918792793265

 
At 06 maj, 2019 09:44, Blogger Aaron said...

Har du försökt få lån så länge och det är svårt att få, här är en möjlighet att få en, kan Global Loan Access ge dig ett lån idag. De gav mig ett lån på 25 000 dollar inom några dagar med en hastighet på 2% du kan ge dem ett försök idag för att få ditt lån. E-postkontakt via: globalloanaccess@gmail.com

 
At 15 maj, 2019 04:27, Blogger Jon McGuire said...

Jag är en privat långivare och Investor, Behöver du ett legitimt, ärligt, ansett och snabbt lån? Jag kan hjälpa dig med 100% garanti lån, jag erbjuder affärer och individuellt lån, Mer också vi finansierar alla slags projekt. För mer information kontakta oss på: jonmcguire47@gmail.com.

 
At 25 juni, 2019 04:34, Blogger Jean Carlos said...

Behöver du ett lån för att starta affärer eller betala dina räkningar och en företagsfinansiering för fastigheter och alla typer av företagsfinansiering. ( creditplusfinance11@gmail.com eller Whatsapp +16234044993 ) Vi erbjuder även lån till privatpersoner, företag och företag till 3% ränta. Vi ger ut lån till seriösa personer som är intresserade av lån om de är intresserade kontakta detta email: creditplusfinance11@gmail.com eller Whatsapp +16234044993

 
At 29 juli, 2019 12:22, Anonymous Anonym said...

Vittnesbörd om hur jag fick mitt lån till 2% (Frank Loans Services)

Dagens komplimang till alla här ute, Jag heter Mitch Vanessa, jag skulle utan förbehåll rekommendera att arbeta med "Frank Loan Services" för alla typer av lån utan förbehåll, jag var i en finansiell kris och behövde ett lån på $ 250 000, jag försökte nästan alla banker och Några andra låneföretag och jag kunde inte få något godkännande, då bestämde jag mig för att prova en gång till att jag kontaktade "Frank Loans Services" för att få hjälp, jag kunde säga att han är den typ av person som jag kunde lita på för att hjälpa mig det bästa beslutet för mig och min familj, lyckligtvis fick jag ett lån framgångsrikt, även med eller utan säkerheter men ingen kreditkontroll och deras tjänster är snabba, pålitliga och pålitliga.

Har du svårt att få kapitaltjänster från lokala banker och andra finansinstitut? Känner du dig själv i lite problem med obetalda räkningar och vet du inte vilken väg du ska gå eller vart du ska vända dig? Vad sägs om att hitta ett välrenommerat skuldkonsolideringsföretag som kan hjälpa dig att minska den månatliga avbetalningen så att du får överkomliga återbetalningsalternativ samt utrymme att andas när det gäller slutet av månaden och räkningar måste få betalt? "Frank Loans Services" är svaret, de erbjuder lån till en mycket överkomlig ränta på 2% intresserade personer ska kontakta honom via hans e-post: k.frankloans@gmail.com Mobil: + 1-713-389-6778.

Deras tjänster inkluderar utbildningslån, fastighetslån, refinansieringslån, affärslån, jordbrukslån, hypotekslån, hårda lån, billån, personliga lån, studielån, hemlån osv. Vänligen kontakta dem idag för ytterligare förfrågningar via hans e-post : k.frankloans@gmail.com Mobil: + 1-713-389-6778.

 
At 31 juli, 2019 17:04, Blogger MRS KATHY HALL said...

Uppmärksamhet:
Letar du efter ett VERKLIGT FINANSIELLT LÅNFÖRETAG som ger dig lån mellan 5 000 euro och 5 000 000 euro (för ett företags- eller företagslån, personligt lån, bostadslån, billån, skuldkonsolideringslån, riskkapital, sjukvårdslån etc.)
Eller har du nekats ett lån från en bank eller finansiell institution på grund av den ena orsaken?
Ansök nu och få verkligt finansiellt lån behandlat och godkänt inom tre dagar.
METODISKA KÄLLFÖRETAGSKOMPETENS LÅNGFÖRETAG, vi är ett "internationellt ackrediterat lånelån" som ger VERKLIGA FINANSIELLA LÅN till individer och företag med en låg ränta på 2% med ditt giltiga identitetskort eller ditt lands internationella pass för verifiering.
Vår återbetalning av lån börjar 1 (ett) år efter att du har fått ditt lån, och återbetalningstiden sträcker sig mellan 3 till 35 års varaktighet.

FÖR OMMEDLIGA SVAR OCH BEHANDLING AV DIN LÅNBEGÄRAN inom 2 ARBETSDAGAR,
Kontakta oss direkt via det här e-postmeddelandet: methodistcooperativeloan@gmail.com


Kontakta oss med följande information:

Fullständiga namn:____________________________
Belopp som behövs som lån: ________________
Lånetid: _________________________
Syfte för lån: ______________________
Födelsedatum:___________________________
Kön:_______________________________
Civilstånd: __________________________
Kontakt Adress:_______________________
Stad / postnummer: __________________________
Land:_______________________________
Ockupation:____________________________
Mobiltelefon:__________________________

Skicka din förfrågan för omedelbart svar till: methodistcooperativeloan@gmail.com

Tack.
Fru KATHY HALL
Direktör.
METODISKA KÄLLFÖRETAGSKOMPETENS LÅNGFÖRETAG
E-post: methodistcooperativeloan@gmail.com

 
At 01 augusti, 2019 02:30, Anonymous Anonym said...

Hej maila oss nu om du behöver ett brådskande lån [REMY.CREDIT111@gmail.com]

behöver du lite kredit eller någon finansiering? Inte tillbaka betalas av banken? Har du ett betald konto eller skuld? Vi har ett bra återbetalningsschema med en låg ränta på 1%. du tar emot ditt lån inom närmaste 12 timmarna För mer information, kontakta oss direkt på följande adress: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

fullständiga namn: .........
Landa:..........
lånebelopp: .............
Lånlängd: ..........
Telefonnummer: .............
Ockupation: ...........
Månadsinkomst: ....
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
E-post: REMY.CREDIT111@gmail.com

 
At 14 augusti, 2019 13:38, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

VÄLKOMMEN TILL PATRICIA KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com vårt mål är att tillhandahålla utmärkt professionell service.

Är du en affärsman eller kvinna? Har du någon ekonomisk röra eller behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du ett lån för att starta ett trevligt småskaligt och medelstort företag? Har du en låg kreditpoäng och har det svårt att få kapitallån från lokala banker och andra finansinstitut?

Våra lån är välförsäkrade för maximal säkerhet är vår prioritet. Vårt ledande mål är att hjälpa dig att få de tjänster du förtjänar. Vårt program är det snabbaste sättet att få det du behöver på ett ögonblick. Minska dina betalningar för att underlätta belastningen på dina månatliga utgifter. Få flexibilitet som du kan använda för alla ändamål - från semester, utbildning till unika inköp

Vi erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster som inkluderar: personliga lån, skuldkonsolideringslån, affärslån, utlåningslån, hypotekslån, osäkrade lån, hypotekslån, avlöningsdagslån, studielån, kommersiella lån, billån, investeringslån, Utvecklingslån, förvärvslån, bygglån, med låg ränta på 2% per annull för individer, företag och företagsorgan. Få det bästa för din familj och äga ditt drömhus också med vårt allmänna låneprogram.

VI ERBJUDAR ALLA LÅNTSLINJER - SÖK OM OTROLIGA LÅN.

Kontakta oss för mer information: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Skriv tillbaka oss med låninformationen.

LÅNGAREINFORMATION

1) Fullständiga namn:
2) Land:
3) adress:
4) Stat:
5) Kön:
6) Civilstånd:
7) yrke:
8) Telefonnummer:
9) Månadsinkomst:
10) Next of Kin:
11) Lånebelopp som behövs:
12) Lånetid:
13) Syftet med lånet:
14) Specifikt datum då du behöver lånet:

Om du är intresserad av att få ett lån, vänligen skriv oss med lånekravet.
Kontakta oss för mer information: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Med vänliga hälsningar,
Fru Patricia Kingsman
patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Vi ser fram emot att höra från dig ASAP

Intresserade sökande ska kontakta oss via e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 
At 14 augusti, 2019 13:38, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Jag heter fru Patricia Kingsman, vi är en ny legitim långivare för 2019 och vi gillar att hjälpa alla organ som behöver ekonomisk hjälp från 500 000,00 svenska kronor och 5 000 000,00 svenska kronor och vi ger också ut lån i euro och pund över det så om du behöver hjälp vänligen skicka ett e-postmeddelande till oss: patriciakingsman.loans2016@gmail.com så att din lånetransaktion kan ske nu kommer du att vara med ditt lån de kommande 8 timmarna, det är en snabb överföring och är säker utan försening . Så e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com om du är intresserad

E-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 
At 14 augusti, 2019 13:39, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

VI ERBJUDAR ALLA LÅNTSLINJER - SÖK OM OTROLIGA LÅN.

Är du en affärsman eller kvinna? Har du någon ekonomisk röra eller behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du ett lån för att starta ett trevligt småskaligt och medelstort företag? Har du en låg kreditpoäng och har det svårt att få kapitallån från lokala banker och andra finansinstitut? Intresserade sökande bör kontakta oss via e-post: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Våra lån är välförsäkrade för maximal säkerhet är vår prioritet. Vårt ledande mål är att hjälpa dig att få de tjänster du förtjänar. Vårt program är det snabbaste sättet att få det du behöver på ett ögonblick. Minska dina betalningar för att underlätta belastningen på dina månatliga utgifter. Få flexibilitet som du kan använda för alla ändamål från semester, utbildning, unika inköp. Intresserade sökande ska kontakta oss via e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Vi erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster som inkluderar: Affärsplanering, Finansiering av kommersiell utveckling och fastigheter, Fastigheter och inteckningar, Skuldkonsolideringslån, Affärslån, Privata lån, Hemfinansieringslån med låg ränta på 2,00% per annull för individer, företag och företagsorgan. Få det bästa för din familj och äga ditt drömhus också med vårt allmänna låneprogram. Intresserade sökande bör kontakta oss via e-post: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

VI ERBJUDAR ALLA LÅNTSLINJER - SÖK OM OTROLIGA LÅN.

Kontakta oss för mer information: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Skriv tillbaka oss med låninformationen.
- Fullständigt namn:
- Lånebelopp som behövs:
- Lånetid:
- Lånets syfte:
- Stad / land:
- Telefon:
- Hur hörde du talas om oss:

Om du är intresserad av att få ett lån, vänligen skriv oss med lånekravet. Kontakta oss för mer information: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Med vänliga hälsningar,
Fru Patricia kingman

Vi ser fram emot att höra från dig ASAP

Intresserade sökande ska kontakta oss via e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 
At 14 augusti, 2019 13:39, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Hälsningar..
Kontakta oss för ditt säkra och osäkrade lån till en räntesats på 2%
........................................

Påverkar svårigheten med ekonomin dig i år? Om ditt svar är ja, behöver du ett lån. Jag är fru Patricia Kingsman, ägaren till ett utlåningsföretag. Vi erbjuder säkra och säkra lån till en ränta på 2%.

* Är du ekonomiskt pressad?
* Söker du pengar för att betala krediter och skulder?
* Söker du finans för att starta ditt eget företag?
* Behöver du privata eller affärslån för olika ändamål?
* Söker du lån för att genomföra stora projekt?

Om du har något av ovanstående problem kan vi hjälpa dig men jag vill att du ska förstå att vi ger ut lån till en ränta på 2%.

* Låna allt upp till 95 000 000 svenska kronor.
* Välj mellan 1 till 20 år att återbetala.
* Välj mellan månatlig och årlig återbetalningsplan.
* Flexibla lånevillkor.
Vänligen om du är intresserad, kom tillbaka med oss ​​via den här e-postadressen: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Vi lovar 100% garanti för att du får ditt lån i slutet av denna lånetransaktion. Det finns ingen säkerhetskontroll, ingen kreditkontroll

Hälsningar
Patricia Kingsman
Patricia Kingsman låneföretag

 
At 14 augusti, 2019 13:39, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Uppmärksamhet

Vi är en finansiell konsult som hanterar internationella finanser för alla mängder bankinstrument. Vi har tillgång / kontakter att höja från $ 10 tusen till $ 500 miljoner dollar, med vårt företag (Patricia Kingsman låneföretag) och andra TOP PRIME AA-BANKER som Bank of America, HSBC, Lloyds, Wells Fargo, de bästa bankerna för SBA-lån etc. .

Känn dig fri att engagera våra hyrda anläggningar i handelsprogram, projektfinansiering, förbättring av kreditlinjen, företagslån (företagslån eller affärsutvidelselån) och många fler.

Vi har tillhandahållit över en miljard dollar i affärslån till över 17 000 företagare precis som du. Vi använder vår egen utsedda riskteknologi för att ge dig rätt affärslån så att du kan växa ditt företag. Våra tjänster är snabba och pålitliga, lån godkänns inom 24 timmar efter framgångsrik ansökan. Vi erbjuder lån från ett minimumintervall på $ 10.000 till högst 500 miljoner dollar.

Känner du dig själv i lite problem med obetalda räkningar och vet du inte vilken väg du ska gå eller vart du ska vända dig? Vad sägs om att hitta ett välrenommerat skuldkonsolideringsföretag som kan hjälpa dig att minska den månatliga avbetalningen så att du får överkomliga återbetalningsalternativ samt utrymme att andas när det gäller slutet av månaden och räkningar måste få betalt? Patricia Kingsman låneföretag är svaret. Minska dina betalningar för att underlätta belastningen på dina månatliga utgifter. kontakta oss via e-post (patriciakingsman.loans2016@gmail.com)

Förmedlare / konsulter / mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I full förtroende kommer vi att arbeta tillsammans till förmån för alla inblandade parter. Håll inte dina ekonomiska problem för dig själv för att du inte ska bli skuldmästare eller finansiell stress upp, varför du måste kontakta oss snabbt för en lösning på dina ekonomiska problem. Det kommer att vara en stor glädje för oss när du är ekonomiskt stabil.
E-posta oss via: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Hälsningar
Fru Patricia Kingsman
E-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Motto: Vi erbjuder de snabbaste och pålitliga finansiella tjänsterna

 
At 14 augusti, 2019 13:39, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Hej alla,

Välkommen till framtiden! Finansiering görs enkelt med Patricia Kingsman låneföretag.

Har du letat efter finansieringsalternativ för dina nya affärsplaner, söker du ett lån för att utöka ditt befintliga företag, befinner du dig i lite problem med obetalda räkningar och du vet inte vilken väg du ska gå eller vart du ska vända sig till? Har du blivit avvisad av dina banker? Patricia Kingsman låneföretag. säger JA när dina banker säger NEJ. Kontakta oss då vi erbjuder finansiella tjänster till en låg och prisvärd ränta på 2% för lån och kortfristiga lån (säkerställd och osäkrad). Intresserade sökande bör kontakta oss för ytterligare förvärv av lån.

Tjänsterna inkluderar:

* Billån
* Hemlån
* Lastbilslån
* Inteckningslån
* Skuldkonsolideringslån
* Affärslån
* Personligt lån
* Studielån.

Med Patricia Kingsman låneföretag. du kan säga adjö till alla dina finansiella kriser och svårigheter eftersom vi är certifierade, pålitliga, pålitliga, effektiva, snabba och dynamiska.
E-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Hälsningar,
Fru Patricia Kingsman

 
At 14 augusti, 2019 13:39, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Vi är en finansiell konsult som hanterar internationella finanser för alla belopp av bankinstrument. Vad sägs om att hitta ett välrenommerat skuldkonsolideringsföretag som kan hjälpa dig att minska den månatliga avbetalningen så att du får överkomliga återbetalningsalternativ samt utrymme att andas när det gäller slutet av månaden och räkningar måste få betalt? Patricia Kingsman låneföretag (patriciakingsman.loans2016@gmail.com) är svaret. Minska dina betalningar för att underlätta belastningen på dina månatliga utgifter. Känn dig fri att anlita våra hyrda anläggningar eftersom vi har gett över 2 miljarder dollar i affärslån till över 25 000 företagare precis som du. Vi använder vår egen utsedda riskteknologi för att ge dig rätt affärslån så att du kan växa ditt företag. Våra tjänster är snabba och pålitliga, lån godkänns inom 8 timmar efter framgångsrik ansökan.

* Personliga lån
* Skuldkonsolideringslån
* Studielån,
* Lastbilslån
* Billån
* Fastighetslån
* Refinansieringslån
* Skuldkonsolideringslån
* Utbildningslån
* Jordbrukslån
* Företagslån
* Företagslån

Vi erbjuder lån från ett minimumintervall på 5000 till högst 500 miljoner, Patricia Kingsman låneföretagstjänster ger dig lån med en överkomlig ränta på 2% och låneperiod på 1 till 20 år för att betala tillbaka lånet (säkert och utan säkerhet ). Vårt mål är att tillhandahålla utmärkta professionella finansiella tjänster. Förmedlare / konsulter / mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I full förtroende kommer vi att arbeta tillsammans till förmån för alla inblandade parter. Håll inte dina ekonomiska problem för dig själv för att du inte ska bli skuldmästare eller finansiell stress upp, varför du måste kontakta oss snabbt för en lösning på dina ekonomiska problem. Det kommer att vara en stor glädje för oss när du är ekonomiskt stabil ..
E-posta oss via: patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Med vänliga hälsningar,
Fru Patricia Kingsman.

Vi är certifierade och erbjuder snabba och pålitliga tjänster ...

 
At 14 augusti, 2019 13:39, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Hej alla jag heter Emilia Selma Vera Ellie är från Sverige jag har just fått mitt lån nu från fru Patricia Kingsman låneföretag de är ett nytt legit lånföretag från 2019 och det har inte varit länge jag fick mitt lån från dem jag fick mitt lån från dem idag och nu när jag publicerar detta meddelande är jag väldigt glad att företaget är riktigt bra så alla som behöver ett lån kontakta detta företag de är riktigt bra där mail är patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 
At 14 augusti, 2019 13:40, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Hej alla, jag heter Fredrik Lennart Andreas och jag är från Stockholm, jag har varit på internet och jag har hört folk säga att de har blivit bedrägliga tidigare och jag behöver snabbt ett lån så jag var rädd att ansöka om ett lån online-sak jag såg 3 personer vittnar om fru Patricia Kingsman låneföretag att de kom dit lån från henne jag har aldrig ansökt om ett lån tidigare och jag var så rädd att jag kommer att bli lurad men jag trodde vad folket säger och ansöker från det låneföretaget och allt var bra och de sa till mig att skicka överföringsavgiften som kommer att användas för att överföra mitt lån när de berättade för mig att jag var så rädd att det var en bedrägeri så jag satte mig ner och jag tänkte på det och jag kom tillbaka till dem och berättade för dem Jag har aldrig gjort det förut men fru Patricia Kingsman sa att jag borde lita på dem att de kommer att hjälpa mig så jag gjorde det och jag gick för att skicka avgiften som de sa att jag skulle skicka för överföring av mitt lån just idag fick jag en varning från ryggen att det finns pengar y på mitt konto. Idag är jag väldigt glad att jag aldrig har blivit lurad tidigare och jag fick mitt lån en gång så nu är jag lycklig och jag och min familj kommer att bli lyckliga också så alla som behöver ett lån bör ansöka från det här företaget utan att ha blivit lurade eftersom hon är verklig och stor och jag ber att Gud ska fortsätta att använda henne för att hjälpa människor där lån. Hennes postadress är patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Än en gång förblir jag Fredrik Lennart Andreas

 
At 14 augusti, 2019 13:40, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Hej alla

Jag heter Nathalie Jasmine, jag kommer från Sverige och bor i Stockholm. Jag har letat efter ett lån på nätet och allt jag får är bedragare men jag hittade det här låneföretaget som heter Patricia Kingsman låneföretag och jag har sett att människor online vittnar om det goda gärningar så jag bestämde mig för att försöka om jag skulle bli glad igen så jag ansökte om ett lån på 350 000,00 euro och lånegivaren fru Patricia Kingsman försäkrade mig att om 8 timmar kommer mitt lån att vara på mitt bankkonto så idag som jag var arbetar jag såg min bank skrev mig ett meddelande om att det finns några pengar på 350 000,00 euro på mitt konto och jag tackar Patricia Kingsman eftersom hon är verklig så om du behöver något online-lån så snäll inte som jag ansöker från detta företag eftersom hon är enda verkliga företag som ger lån online. Deras e-postadress är patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 
At 14 augusti, 2019 13:40, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Mitt namn är Cecilia Susanne Elin, jag är från Sverige, jag har just fått mitt lån från ett nytt legit lånföretag 2019 och namnet på företaget som hjälpte mig med mitt lån idag är Patricia Kingsman låneföretag de är det vackraste låneföretaget jag har träffade någonsin med att jag ansökte om ett lån från dem igår och det enda jag gjorde var att betala överföringsavgiften som de sa att jag borde betala och omedelbart gör jag betalningen under de kommande 8 timmarna jag var med mitt lån ledsen jag kan inte säga hur mycket de hjälpte mig med men det är en stor summa pengar så alla om du behöver ett riktigt lån är detta rätt låneföretag att kontakta deras mailadress är patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 
At 14 augusti, 2019 13:41, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

God dag alla jag heter Filippa Svea Hilda Majken och jag är från Sverige jag vill använda denna chans jag har nu att skriva detta meddelande till internet om någon av er söker ett lån verkligen detta är rätt företag att kontakta jag är en affärskvinna och jag ansökte om ett lån i ett legitimt företag 2018 och företagets namn är Patricia Kingsman låneföretag de har hjälpt människor sedan 2018 och vi är nu 2019 och jag har just fått mitt lån från dem så om någon av du behöver ett lån gå och ansöka från dem eftersom de är verkliga. Jag ber bara er människor som behöver hjälp med ett lån får inte scamm, det är därför jag använder denna chans att skriva detta meddelande på internet om du behöver ett lån legit Lån gäller från detta företag så att du inte blir lurad när du ansöker från fel företag. deras postadress är patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Ha en trevlig dag alla och jag ber er alla glada som jag är idag

 
At 14 augusti, 2019 13:41, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Jag heter Lovis Anna Sally och jag är från Sverige och jag vill använda den här tiden för att berätta för alla på internet hur jag fick mitt lån efter att ha blivit bedrägeri 3 gånger jag ansökte om ett lån från Patricia Kingsman låneföretag igår såg jag folk vittna om hennes bra arbete och hur hon hjälpte människor så jag bestämde mig för att ansöka och hon berättade vad jag behövde göra var jag rädd men jag gjorde det i morse nu fick jag bara en varning från min bank där där pengar på mitt konto och jag kontrollerade beloppet och det var mitt lån jag är så glad. Så jag vill använda den här tiden och säga till alla på internet att det här företaget är verkligt om du behöver ett lån detta företag är rätt företag att ansöka från får inte svindlas som jag eftersom det finns svindlare som gäller från det här företaget och du kommer bli glad. deras postadress är patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 
At 14 augusti, 2019 13:41, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Mitt namn är Cornelia Thea Emelie, jag är från Sverige och bor i Göteborgs stad. Jag vill använda den här tiden för att skriva till internet att jag just har fått mina lånefonder på 5 miljoner svenska kronor från det här företaget som heter Patricia Kingsman låneföretag på först trodde jag inte vad folk sa på internet men jag bestämde mig för att försöka och jag ansökte om lånet för två dagar sedan och jag fick precis ett samtal från min bank om att det finns summan på 5 miljoner svenska kronor på mitt konto och omedelbart Jag fick en varning från min bank Patricia Kingsman låneföretag ringde mig och frågade mig om jag har fått mitt lån och jag sa till dem så de sa att jag borde ta med fler människor till företaget om någon behöver ett lån så om du verkligen behöver ett lån detta är företaget att tillämpa från de är riktigt bra och jag tror nu att det finns ett riktigt låneföretag som ger lån och det företaget är Patricia Kingsman låneföretag så om någon av er behöver ett brådskande lån och det är viktigt detta är den rätta företag att ansöka från. Deras e-postadress är patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Slutligen är jag riktigt glad och kan starta mitt eget företag nu. Tack än en gång Patricia du är jättebra och Gud välsigne dig och ditt företag.

 
At 14 augusti, 2019 13:41, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

God dag Jag heter Alexander Ludvig Leo jag är från Sverige det här företaget Patricia Kingsman folk pratar om är verkligt jag ville aldrig ha ett lån men jag sa bara att jag skulle prova det här företaget och se om vad folk säger är sant och jag ansökte om lån från dem igår och jag har just fått mitt lån idag från Patricia Kingsman låneföretag någon om du läser detta meddelande och du behöver ett lån ansöka från detta företag eftersom de kommer att hjälpa dig det här företaget är det enda företaget som erbjuder verkliga lån online. Lånet jag använde från dem var $ 75 000,00 dollar och på 8 timmars tid fick jag mitt lån så mina vänner får inte luras om du behöver ett riktigt lån detta är rätt företag att ansöka från. Om du är intresserad av det lån är deras mailadress patriciakingsman.loans2016@gmail.com och deras whatsapp-nummer är +1 (903) 378-6704.

 
At 14 augusti, 2019 13:41, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Hej alla

Jag är Noah Benjamin Sixten och kommer från Malmö Sverige. Jag letade efter ett online-lån och jag var väldigt rädd att jag aldrig har ansökt om ett lån tidigare och jag sökte väldigt bra och sökte efter ett riktigt företag där jag hittade ett företag som heter Patricia Kingsman jag tittar och jag såg vad folk sa om detta företag det var sant jag bestämde mig för att ansöka om ett lån från företaget och jag behövde ett lån på 150 000,00 euro för att starta ett företag när jag ansökte hon berättade för allt jag behövde göra jag gjorde det och hon försäkrade mig att om 8 timmar skulle jag gå för att vara med mitt lån sa jag okej och jag väntade på exakt 8 timmar då jag får mitt lån från det här företaget eftersom jag skriver detta nu har jag aldrig blivit bedrägeri förut och det här företaget är fantastiskt jag har hört folk prata om bedrägerier men jag har aldrig blivit lurad tidigare och jag tackar Gud för det. Så alla om du behöver ett riktigt lån är detta rätt företag att ansöka från de kommer att hjälpa dig och den tid de säger att du kommer att få ditt lån som är exakt när du kommer att få ditt lån. Jag måste bara skriva detta meddelande till alla så att du inte ansöker om ett lån från fel företag om du behöver ett riktigt lån, kontakta detta företag så blir du lycklig. Deras e-postadress är patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

 
At 14 augusti, 2019 13:42, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

My name is William Charlie Isak Alfred. I am from Uppsala Sweden i want to write to the internet that if you need a real loan Patricia Kingsman is the real loan company that gives loan i applied for a loan from this company last week Friday and i just received my loan from them today so everyone if you need a real loan without been scammed this is the right company to apply from thus company is truly great and they are real so many people that have been scammed if you need a loan without being scammed this is the real company that gives loans i applied for a loan from this company Patricia Kingsman and i received my loan today so anyone around the world if you need a true loan locate this company and be rest assured that this company is going to put a smile to your face. the company can be contacted via mail or whatsapp their mail address is patriciakingsman.loans2016@gmail.com and there whatsapp number is +1 (903)378-6704. Thanks to anyone that will read this message this company does not know am doing this am only doing it for people in need of a real loan to be safe.

 
At 14 augusti, 2019 13:42, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Jag heter Ellinor Tindra Novalie och jag kommer från Sverige och bor i en liten stad i Norrköping. Har letat efter ett lån på nätet eftersom jag inte kan få ett lån från min bank och har bara hittat människor som lurar mig av mina pengar. Förra veckan blev jag lurad av ett låneföretag och Gud vet att jag var redo att avsluta mitt liv, men jag sa till mig själv låt mig försöka se om jag ser ett ärligt företag som var redo att hjälpa dig. Så jag slog mig ner och letade efter ett företag och jag läste så många bra kommentarer om detta företag Patricia Kingsman och jag sa låt mig ansöka och se om jag kommer att ha tur som andra människor jag var rädd men jag gav mig en chans och jag ansökte för ett lån på 80 000,00 euro förklarade jag för detta företag att jag har blivit bedrägeri och de sa till mig att inte oroa mig för att de kommer att hjälpa dig att de har hjälpt så många människor från mitt land tidigare. Så jag gav detta företag en chans och de försäkrade mig att om 8 timmar skulle jag vara med mitt lån trodde jag inte men jag väntade på mitt lån. På exakt 8 timmar fick jag en varning från ryggen om att mitt konto har krediterats 80 000,00 euro. Allt tack till Patricia Kinsgman är det här företaget som Gud skickade. Och jag lovade mig själv att jag kommer att vittna om detta företag om hur de hjälpte mig detta företag vet inte att jag gör det nu när jag berättar för människor på internet hur de hjälpte mig så alla om du behöver ett riktigt lån är Patricia Kingsman här för att hjälpa dig inte luras av falska människor som klamrar sig att vara långivare. Jag har nästan glömt att du bara kan kontakta detta företag via mail eller whatsapp och deras kontaktuppgifter är patriciakingsman.loans2016@gmail.com whatsapp är +1 (903) 378-6704. Detta företag är verkligt och sant, så alla som läser detta meddelande och du är intresserad kontakta detta företag eftersom de är de enda som kan hjälpa till att lösa dina problem.

 
At 14 augusti, 2019 13:42, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Jag heter Amanda Hanna Ida och är från Stockholm i Sverige. Jag har just fått mitt lån från Patricia Kingsman låneföretag just nu och jag har hört talas om det här företaget och jag trodde att det var ett falskt företag men nu är jag så glad att företaget hjälpte mig och 100% detta företag är verkligt så alla som behöver ett lån detta är rätt företag att ansöka från och med nu ansökte jag om ett lån för min verksamhet på 250.000,00 Euro och detta företag hjälpte mig utan dröjsmål jag är så glad att jag vittnar om detta företag eftersom Jag såg andra människor göra det och jag är glad att vara bland de människor som delar vittnesbörd om hur detta företag hjälpte mig så alla om du behöver ett riktigt lån är din hjälper här. deras kontaktinformation är patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 
At 14 augusti, 2019 13:43, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

My name is Viggo Folke Hjalmar Aron I am from Gothenburg Sweden. I want to use my little time to write to the internet to people in need of a real loan that if you need a loan without getting cheated Patricia Kingsman is the right company to apply from i am a teacher of Mathematics and English and i was cheated 2 time by a fake company who clam to be lenders but i no longer worry because Patricia Kingsman has already helped me so if you need an urgent loan to do anything this company is going to put a smile to your face i have also introduced most of my friends to this company and only 2 of my friends told me they have received there loans already one of my friend received a loan of $500,000.00 US dollars and the other of my friend received the sum of 95,000.00 GBP Pounds so anyone in need of an online loan apply from this company and you will be happy no doubt about that because this company is really helpful and God will continue to use them to help people in need of a loan. If you need an online loan apply from this company and contact them via this means email address patriciakingsman.loans2016@gmail.com and also you can contact them via Whatsapp +1 (903)378-6704. Regards to anyone who reads my messages.

 
At 14 augusti, 2019 13:43, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Goddag allihop

Jag heter Jonathan Matteo Wilmer, jag är från Sverige och jag vill använda den här lilla tiden jag måste rita till internet att om du behöver ett riktigt och legitimt lån är Patricia Kingsman rätt företag att ansöka från jag blev lurad av 2 företag jag ansökte för ett lån från och Patricia Kingsman var det tredje företaget jag ansökte från fick jag mitt lån från Patricia Kingsman låneföretag på mindre än 8 timmar eftersom företaget berättade för mig så att alla som behöver ett online-lån utan att få bedrägeri ansöker från Patricia Kingsman ans vara säker på att du kommer att vara nöjd med detta företag. Du kan bara kontakta detta företag via e-post eller whatsapp e-postadress är patriciakingsman.loans2016@gmail.com Whatsapp +1 (903) 378-6704. Hälsningar till alla som läser detta meddelande över hela världen.

 
At 14 augusti, 2019 13:43, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Hälsningar till alla mitt namn är Henry Vilgot och jag är från Sverige och jag har hört talas om att folk vittnar om detta företag som heter Patricia Kingsman och det är min första gång jag ansöker om ett lån på nätet. på internet men efter att jag läst så många vittnesmål om detta företag bestämde jag mig för att prova och ansöka om ett lån från det här företaget som heter Patricia Kingsman låneföretag jag var i behov av pengar och jag behövde ett lån på $ 200.000,00 US dollar . Så jag ansökte och fick höra vad jag skulle göra, jag var rädd men jag gav företaget en chans att hjälpa mig och de försäkrade mig att om mindre än 8 timmar skulle jag få mitt lån på mitt konto. Jag trodde aldrig men jag väntade på mindre än 8 timmar då jag fick ett samtal från min bank om att ett belopp på $ 200.000,00 var på mitt konto och omedelbart ringde min bank mig jag kontaktade företaget och meddelade dem att jag har fick mitt lån och idag är jag glad. Så om du stötte på mitt meddelande och du läser det och du behöver ett legitimt lån ansöka från detta företag och vara säker på att du kommer att vara nöjd med det här företaget tror jag att det här företaget är Gud skickat och jag ber de håller kvar och fortsätter att hjälpa människor . Kontakta detta företag via e-postadress patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 
At 14 augusti, 2019 13:43, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Allt tack till Patricia Kingsman för att ha hjälpt mig med mitt lån efter att ha blivit svindlat 6 gånger av falska människor som klamrar till att vara lånegivare.

Jag heter Kerstin Margareta Elisabeth är från Sverige och bor i Stockholm. För en månad sedan sökte jag efter ett online-lån och jag såg olika lånegivare på internet och med några falska vittnesmål och jag ansökte från dem och allt jag fick var bedragare jag applicerade mer än 6 företag och jag blev lurad hela vägen. Så jag gav upp hoppet tills jag bestämde mig för att kontrollera igen om jag skulle hitta hjälp när jag sökte och jag slog mig ner för att leta efter ett legitimt låneföretag. Jag hittade detta företag som heter Patricia Kingsman låneföretag. Jag såg många vittnesmål som folk kommenterar om henne men eftersom jag blev lurad hårt tänkte jag att det var en bedrägeri men jag gjorde vad jag blev ombedd att göra och jag väntade på mitt lån och fru Patricia Kingsman berättade för mig om mindre än 8 timmar du skulle vara med mitt lån säkert trodde jag inte för jag trodde att det också var en bedrägeri så den dagen var det natt i Sydafrika och jag sov av boet morgonen när jag vaknade fick jag en varning från min bank om att det finns pengar på mitt konto och omedelbart ringde jag min bank till bekräfta och bankhandlaren sa till mig att komma till banken omedelbart och jag gick omedelbart banken öppnade när bankchefen kontrollerade mitt konto såg vi ett belopp på $ 135.000,00 USD som är amerikanska dollar och jag förklarade för min chef att jag ansökte om ett lån online och min bank chefen var chockad om det fortfarande fanns ett riktigt och legitimt låneföretag på nätet jag är så glad allt tack vare Patricia Kingsman jag bestämde mig för att skriva på internet eftersom jag såg andra människor göra det och vittna om det här företaget och det är därför jag publicerar detta meddelande online för alla som behöver ett lån även om du har blivit lurad innan du ansöker från detta företag och vara säker på att detta företag inte kommer att låta dig. Mina hälsningar till alla som läser mitt meddelande och du kan kontakta detta företag via mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com de använder också Whatsapp som numret är +1 (903) 378-6704. Återigen min hälsning till alla som läser mitt meddelande och jag ber att du är lycklig som jag är idag med detta företag eftersom jag tar med fler människor till detta företag för att hjälpa.

 
At 14 augusti, 2019 13:43, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Hälsningar alla eller någon mitt namn är Edward Daniel jag är från Västerås Sverige jag har hört talas om detta företag som heter Patricia Kingsman att de hjälper människor med lån över hela världen jag sökte en gång ett lån online och jag blev lurad av 2 företag som var falskt och efter den tiden trodde jag aldrig på att ett bra låneföretag kunde komma från internet. Jag trodde att alla av dem var ett bedrägeri tills jag hittade det här företaget som heter Patricia Kingsman låneföretag. hittar inte detta företag i tid. Jag trodde aldrig vad folket sa om företaget förrän jag ansökte och försökte det beloppet jag letade efter var stort och det var för en fastighet lånebeloppet var $ 10,5 miljoner dollar och så jag ansökte och damen Patricia Kingsman pratade med mig men eftersom mitt lån var stort tog det bara 15 timmar att ta emot mitt lån för de sa till mig att låntjänsten var 8 timmar att få lån. Det enda hon berättade för mig att göra var att sätta in banköverföringsavgiften som banken skulle använda för att överföra mitt lån till mitt bankkonto när hon sa till mig att en gång var jag rädd att det var en bluff men jag sa låt mig ge det ett försök som jag satte in överföringsavgiften som anges och det var allt jag satte in, se på mindre än 15 timmars tid fick jag ett meddelande från min bank om att summan pengar som var $ 10,5 miljoner US-dollar har krediterats på mitt bankkonto och allt om pengarna detaljerna och vem det kom från var där, det var Patricia Kingsman som hjälpte mig när jag först såg det var jag förvånad över att jag aldrig trodde mina ögon men det var sant. Så jag sa till mig själv eftersom andra människor som företaget hjälpte vittnat om det goda gärningar låt mig göra min sak för att inte lätt att se ett legitimt låneföretag online i dag så att någon från någonstans som behöver ett online-lån utan att bli lurad ansöker från detta företag eftersom de bara kan hjälpa jag har bekräftat det och det är sant jag är så glad och jag vet att detta företag kommer att göra andra människor lyckligare än mig. Du kan kontakta detta företag via e-post eller Whatsapp bt jag använde Whatsapp eftersom det var snabbare e-postadress för företaget är patriciakingsman.loans2016@gmail.com och Whatsapp är +1 (903) 378-6704. Tack alla hälsningar från Edward Daniel från Västerås Sverige.

 
At 14 augusti, 2019 13:44, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Hej allihopa. Jag heter Lykke Ronja Rut, jag är från Sverige. Jag såg att människor vittnade om detta företag som heter Patricia Kingsman låneföretag och det är bra att jag också blev ett offer för bedrägeri 3 gånger tills jag hittade detta företag som heter Patricia Kingsman låneföretag. bevittna att detta företag är verkligt och legit, jag är ensamstående mamma till 3 barn och jag arbetar på två platser för att tjäna mer pengar för mig och mina barn detta företag hjälpte mig efter att förklarade för dem företaget berättade för mig att inte oroa mig för att jag skulle för att få mitt lån på ett säkert sätt var jag rädd för att jag blev lurad innan jag trodde att samma sak också skulle hända mig men jag sa till mig själv Gud vet bäst. Företaget sa till mig att det var 8 timmar att få lån och jag tänkte på det 8 timmar att snabbt sa jag okej lånet jag letade efter var $ 350.000,00 US dollar och efter att jag gjorde allt bad företaget mig att göra och jag skickade min obligatoriska uppgifter fick jag mitt lån på 8 timmar som anges. När jag fick mitt lån sa jag till mig själv. Gud är den som fick mig att hitta detta företag och jag har redan introducerat det här företaget till en av min vän som också behöver hjälp så att någon här eller var som helst ser det här inlägget om du behöver en riktig lån detta är det enda företaget som kan hjälpa utan tvekan att misslyckas jag är glad varje dag på grund av det här företaget och Gud ber jag Gud att fru Patricia Kingsman kommer att vara sist i den här världen så att hon kan fortsätta att hjälpa människor i nöd. Jag kontaktade detta företag via e-post som patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Tack till alla som läser mitt meddelande och inlägg.

 
At 19 augusti, 2019 13:58, Blogger clark said...

Är du en affärsman eller en kvinna? Har du någon ekonomisk röra eller behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du ett lån för att betala av skuld eller för att köpa ett hus eller en bil? 3% lånerbjudande gäller om du behöver ett lån så att vi kan gå vidare: clark123156@gmail.com , whatsapp: +18635356458

* Investerare lån
* Skuldkonsolidering
* Andra inteckning
* Affärslån
* Personliga lån
* Internationella lån

Email: clark123156@gmail.com
whatsapp: +18635356458


3% lånerbjudande gäller nu

 
At 01 september, 2019 11:08, Blogger monica said...

Hej herr och fru
Kontakta mig via e-post: monicaocampo112@gmail.com
Jag rekommenderar att alla är låg.
Inga fler bankbehov innan du har en kredit,
med gynnsamma villkor. Du behöver finansiering för ditt hem, för ditt företag, för bilköp, för köp av motorcykel, för att skapa ditt eget företag, för dina personliga behov mer tvivel. Vi beviljar personliga lån från 2 000 euro upp till 10 000 000 euro med en nominell ränta på 3% oavsett belopp.

 
At 23 september, 2019 16:34, Blogger george said...

Behöver du ett brådskande lån jag erbjuder lån till 2% ränta jag erbjuder affärslån, hemlån och personligt lån för mer information kontakta: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

Urgent lånerbjudande.

 
At 13 oktober, 2019 02:28, Blogger Floor Lola said...

Hej herr fru
När man står inför ett problem är det alltid en lösning.
Jag är en specifik långivare, specifik och seriös.
Jag erbjuder finansiella lån på 5 000 till 8 000 000 euro till alla seriösa människor som verkligen behöver det, med en ränta på 3% per år. Jag är tillgänglig för att tillfredsställa mina klienter inom två dagar efter mottagandet av begäran.
Om du är intresserad, tveka inte att kontakta mig på min e-post: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com

 
At 13 oktober, 2019 08:26, Anonymous Anonym said...

Vittnesbörd om hur jag fick mitt lån till 2% (Frank Loans Services)

Dagens komplimang till alla här ute, Jag heter Mike Betros, jag skulle utan förbehåll rekommendera att arbeta med "Frank Loan Services" för alla typer av lån utan förbehåll, jag var i en finansiell kris och behövde ett lån på 150 000 €, jag försökte nästan alla banker och Några andra låneföretag och jag kunde inte få något godkännande, då bestämde jag mig för att prova en gång till att jag kontaktade "Frank Loans Services" för att få hjälp, jag kunde säga att han är den typ av person som jag kunde lita på för att hjälpa mig ta det bästa beslutet för mig och min familj, lyckligtvis fick jag ett lån framgångsrikt, även med eller utan säkerheter men ingen kreditkontroll och deras tjänster är snabba, pålitliga och pålitliga.

Har du svårt att få kapitaltjänster från lokala banker och andra finansinstitut? Känner du dig själv i lite problem med obetalda räkningar och vet du inte vilken väg du ska gå eller vart du ska vända dig? Vad sägs om att hitta ett välrenommerat skuldkonsolideringsföretag som kan hjälpa dig att minska den månatliga avbetalningen så att du får överkomliga återbetalningsalternativ samt utrymme att andas när det gäller slutet av månaden och att räkningar måste få betalt? "Frank Loans Services" är svaret, de erbjuder lån till en mycket överkomlig ränta på 2% intresserade personer ska kontakta honom via hans e-post: k.frankloans@gmail.com Mobil: + 1-713-389-6778 eller du kan kontakta honom via Whatsapp: +1-781-656-7138.

Deras tjänster inkluderar utbildningslån, fastighetslån, refinansieringslån, affärslån, jordbrukslån, hypotekslån, hårda lån, billån, personliga lån, studielån, hemlån osv. Vänligen kontakta dem idag för ytterligare förfrågningar via hans e-post : k.frankloans@gmail.com Mobil: + 1-713-389-6778 eller så kan du kontakta honom via Whatsapp: +1-781-656-7138.

 
At 21 oktober, 2019 18:33, Blogger Joseph said...



Jag är en privat långivare som ger möjligheter till livslängd. Du behöver ett brådskande lån för att täcka dina skulder, eller behöver du ett kapitallån för ditt företag? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella institutioner? Behöver du ett konsolideringslån eller en inteckning? Sök inte längre, eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till det förflutna. Vi lånar pengar från individer som behöver ekonomiskt stöd, som har en dålig kredit eller behöver pengar för att betala räkningar, för att investera i verksamheten till ett belopp av 2%. Jag vill använda detta medium för att informera dig om att vi gör pålitliga och mottagare hjälp och kommer att erbjuda lån.
Tack, kontakta oss idag på: Scottmcallloans@gmail.com

 
At 01 november, 2019 11:02, Blogger BARCLAYS NATIONWIDE LOAN said...

Vi erbjuder privata, kommersiella och personliga lån med en mycket låg årlig ränta på bara 3%. Kontakta oss via e-post: barclaysnationwideloancompany@gmail.com eller WhatsApp: +33753926689

 
At 01 november, 2019 11:06, Blogger BARCLAYS NATIONWIDE LOAN said...

Vi erbjuder privata, kommersiella och personliga lån med en mycket låg årlig ränta på bara 3%. Kontakta oss via e-post: barclaysnationwideloancompany@gmail.com eller WhatsApp: +33753926689

 
At 04 november, 2019 11:45, Blogger Elena Nino said...

Kära lånesökare

Har du några ekonomiska svårigheter? Vill du starta ditt eget företag? Detta låneföretag grundades mänskliga rättighetsorganisationer runt om i världen med det enda syftet att hjälpa de fattiga och människor med ekonomiska svårigheter i livet. Om du vill ansöka om ett lån, gå tillbaka till oss med informationen nedan e-post: elenanino0007@gmail.com

Namn:
Lånebelopp som krävs:
Lånets varaktighet:
Mobilnummer:

Tack och Gud välsigne
FÖRTROENDE
Elena

 
At 05 november, 2019 00:10, Anonymous Anonym said...

God dag till er alla, jag är så lycklig nu eftersom jag just har fått mitt lån på 50 000 dollar från det här bra företaget via det här e-postmeddelande: unioncashloan@gmail.com, om ni är i USA, CANADA eller EUROPA vänligen kontakta dem om ni behöver ett lån också, WhatsApp på detta nummer: +1 (716) 325-0752

 
At 06 november, 2019 17:14, Blogger Lisa said...

Hej var och en. Jag såg kommentarer från människor som redan fick sina lån från rena hjärtlån och sedan bestämde jag mig för att ansöka under dessa rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på $ 60 000 som jag begärde för. detta är riktigt bra nyheter, jag råder alla som behöver ett riktigt lån att tillämpa sina egna via mail (trustfundsloanloanfirm31 @ gmail. com eller whatsapp (+17323146992). Jag är nöjd nu när jag har fått det lån jag begärde

 
At 11 november, 2019 12:55, Blogger DIVINE MOON said...

ÄNDRA LIVSNYHETER !!!!

Detta är en förändring av livet! Jag heter fru Busarakham, jag kommer från Thailand. På grund av en specifik ekonomisk analys gick inte kontraktet jag hanterade förra månaden som planerat. Så jag bestämde mig för att få ett lån, men det godkändes aldrig på grund av min dåliga kreditpoäng. För några dagar sedan kom en dam från min organisation och berättade om DIVINE MOON CO-OPERATIVE LÅNBOLAG på nätet med en låg räntesats på 2% och ett bättre betalningsschema. Och hon berättade för henne att hon hade lurats några gånger tills hon hänvisades till DIVINE MOON CO-OPERATIVE LÅNFÖRETAG. Sedan kontaktade jag dem på divinemooncooperativeloan@gmail.com och de gav mig lånet jag är väldigt glad.

 
At 14 november, 2019 06:21, Anonymous Anonym said...

Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, affärslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, bitcoinlån, riskkapital osv.! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med en låg och rimlig ränta på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

 
At 20 november, 2019 09:59, Blogger Saara Kemi said...

Behöver du ett personligt eller affärslån utan stress och snabbt godkännande? Om ja, vänligen kontakta oss. Nu erbjuder vi lån till 3% ränta. Vårt lån är säkert och säkert, för mer information och applikationer, vänligen kontakta oss via e-post: saara.kemi@gmail.com eller Whasapp +48732104354

 
At 20 november, 2019 11:32, Anonymous Anonym said...

Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, osäkrade lån, affärslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital etc.! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med en låg och rimlig ränta på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

 
At 26 november, 2019 17:56, Blogger DR Ravi said...

Letar du efter affärsekonomi, personlig finansiering, fastighetslån, billån, studiekassa, skuldkonsolideringsfonder, osäkrade fonder, riskkapital, etc. ... Du är på rätt plats Kontakta oss nu för mer information.

Whataspp: +917204719376

E-post: creditmidland@gmail.com

Ahmed Mohamed

 
At 26 november, 2019 17:56, Blogger DR Ravi said...

Letar du efter affärsekonomi, personlig finansiering, fastighetslån, billån, studiekassa, skuldkonsolideringsfonder, osäkrade fonder, riskkapital, etc. ... Du är på rätt plats Kontakta oss nu för mer information.

Whataspp: +917204719376

E-post: creditmidland@gmail.com

Ahmed Mohamed

 
At 26 november, 2019 17:57, Blogger DR Ravi said...

Letar du efter affärsekonomi, personlig finansiering, fastighetslån, billån, studiekassa, skuldkonsolideringsfonder, osäkrade fonder, riskkapital, etc. ... Du är på rätt plats Kontakta oss nu för mer information.

Whataspp: +917204719376

E-post: creditmidland@gmail.com

Ahmed Mohamed

 
At 26 november, 2019 17:57, Blogger DR Ravi said...

Letar du efter affärsekonomi, personlig finansiering, fastighetslån, billån, studiekassa, skuldkonsolideringsfonder, osäkrade fonder, riskkapital, etc. ... Du är på rätt plats Kontakta oss nu för mer information.

Whataspp: +917204719376

E-post: creditmidland@gmail.com

Ahmed Mohamed

 
At 26 november, 2019 17:57, Blogger DR Ravi said...

Letar du efter affärsekonomi, personlig finansiering, fastighetslån, billån, studiekassa, skuldkonsolideringsfonder, osäkrade fonder, riskkapital, etc. ... Du är på rätt plats Kontakta oss nu för mer information.

Whataspp: +917204719376

E-post: creditmidland@gmail.com

Ahmed Mohamed

 
At 06 december, 2019 08:56, Blogger Mobil Funding Limited said...

God dag,

Vi är en legitim och ansedd pengar som långivare. Vi lånar ut pengar till individer som behöver ekonomiskt stöd, vi ger lån till personer som har dålig kredit eller behöver pengar för att betala sina räkningar för att investera i affärer. Så letar du efter ett brådskande lån? Du behöver inte oroa dig för du är på rätt plats vi erbjuder lån till låg ränta på 3% så om du behöver ett lån förväntas du bara kontakta oss via den här e-postadressen: mobilfunding1999@gmail.com

LÅNANSÖKNINGSINFORMATION BEHOV FRÅN DIG ..

1) Fullständiga namn: ............
2) Kön: .................
3) Ålder: ........................
4) Land: .................
5) telefonnummer: ........
6) Yrke: ..............
7) Månadsinkomst: ......
8) Lånebelopp som krävs: .....
9) Lånetid: ...............
10) Syftet med lånet: ...........

Tack

 

Skicka en kommentar

<< Home